ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
Σέμπα Ροντρίγκες INTIME SPORTS

Το Sport24.gr αναλύει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ αλλά και τις κινήσεις του Ιγκορ Τούντορ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Τούμπας, αφού κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΟΚ χάρη στα γκολ των Ιντέγιε και Μιλιβόγιεβιτς. Το Sport24.gr βαθμολογεί τους παίκτες του "δικέφαλου".

Όλσεν:Δεν βαρύνεται με κάποιο μεγάλο λάθος αλλά από την άλλη δεν έκανε κάποια καίρια επέμβαση (ίσως μπορούσε να την κάνει στην φάση του 0-2) και έβγαζε κάποια νευρικότητα κάθε φορά που η μπάλα πήγαινε στα πόδια του. Το κακό γι' αυτόν ήταν ότι από την άλλη πλευρά βρισκόταν ένας τερματοφύλακας επιπέδου Ρομπέρτο και οι συγκρίσεις ήταν αναπόφευκτες.

Βίτορ:Ηταν ο πιο κινητικός από τους στόπερ του ΠΑΟΚ και θετικός στις επεμβάσεις του, αλλά είναι προφανές ότι έχει πρόβλημα με την μπάλα στα πόδια. Ειδικά όταν επιχειρούσε να κάνει ντρίπλα εξέθετε την ομάδα του.

Κόστα:Δεν έκανε καλό παιχνίδι ο Πορτογάλος παρά την διάθεσή του να προσφέρει. Είχε στο ενεργητικό του λάθη και δεν μπόρεσε να αποτρέψει ούτε αυτός τα γκολ στα μετόπισθεν.

Τζαβέλλας:Είχε πάθος και μαχητικότητα αλλά παράλληλα και πολλά νεύρα που όπως και με τον Κόστα οδήγησαν σε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και σε κάποια αψυχολόγητα γεμίσματα.

Κωνσταντινίδης:Μπήκε στο παιχνίδι έχοντας πολλά προβλήματα στο μαρκάρισμα του Ντουρμάζ μαζί με τον Βίτορ. Σταδιακά άρχισε να βρίσκει πατήματα και προσπάθησε να πλαγιοκοπήσει, αλλά έφυγε νωρίς και άδοξα από το ματς λόγω προβλήματος στον προσαγωγό.

Τζιόλης:Φάνηκε πολύ κουρασμένος από την πρώτη φάση που έβγαλε εκνευρισμό και ήταν ο βασικός λόγος που ο ΠΑΟΚ δεν είχε καλή κυκλοφορία στην μεσαία γραμμή. Εχει κάνει πολύ καλύτερα παιχνίδια.

Κάτσε:Καλός ανασταλτικά και με πολλά τρεξίματα, αλλά με την μπάλα στα πόδια έδειξε μειονεκτήματα. Πρέπει να βελτιωθεί και σε αυτόν τον τομέα αν θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω.

Πέλκας: Παραμένει σε πολύ μέτρια κατάσταση, κάτι που αποδείχθηκε στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε στο ντέρμπι. Μόνο μία φορά κατάφερε να κάνει ουσιαστική ενέργεια, όταν πέρασε κάθετη στον Αθανασιάδη στην φάση που ο Κλάους "κρέμασε" τον Ρομπέρτο και στάθηκε άτυχος. Κατά τα άλλα δεν φάνηκε.

Ροντρίγκες:Μακράν ο πιο δραστήριος παίκτης του ΠΑΟΚ, όντας ο πιο επικίνδυνος για την άμυνα του Ολυμπιακού, αν και μερικές τελικές του ενέργειες θα μπορούσαν είναι πιο ουσιαστικές. Ο Τούντορ πρέπει να επενδύσει και στο μέλλον στην ταχύτητά του.

Μακ:Φάνηκε περισσότερο όσο ήταν μέσα στην μεγάλη περιοχή στο πρώτο μέρος, χάνοντας και μία μεγάλη ευκαιρία με σουτ που απέκρουσε ο Ρομπέρτο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε στα άκρα και δεν έκανε τόσο αισθητή η παρουσία του.

Αθανασιάδης:Ηταν ο πιο απειλητικός παίκτης του ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι δεν είχε συμμετοχή σε πολλές φάσεις. Οποτε, όμως, του δόθηκε η ευκαιρία κατάφερε να γίνει επικίνδυνος.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Κίτσιου:Βρέθηκε στην δύσκολη θέση να γίνει αλλαγή στην αλλαγή παίζοντας ουσιαστικά 46 λεπτά. Ο λόγος της αντικατάστασής του ήταν προφανής. Υπήρχαν πολλοί χώροι από τα δεξιά τους τους οποίους δεν εκμεταλλεύτηκε με σωστές μεταβιβάσεις.

Μπερμπάτοφ:Η ποιότητά του φάνηκε στο πλασέ που έκανε με το που μπήκε στο γήπεδο, αλλά και σε κάποιες άλλες ενέργειες του. Μετά την επιστροφή από την διακοπή του πρωταθλήματος σαφώς και θα έχει περισσότερες δυνάμεις.

Ζάιρο:Μπήκε για να προκαλέσει αναστάτωση αλλά δεν τα κατάφερε στις πρώτες φάσεις και μετά "χάθηκε". Σε αντίθεση με το παιχνίδι κόντρα στην Ντόρτμουντ όπου ήταν πιο απειλητικός όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τούντορ:Το στήσιμο που επέλεξε ήταν το αναμενόμενο αλλά προδόθηκε και από την φρεσκάδα των μέσων του και από την σύγκρισή τους και από τους αντίστοιχους παίκτες του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα η διαχείριση του αγώνα ήταν φουλ επιθετική και ίσως να μπορούσαμε να μιλάμε για άλλα πράγματα τώρα εάν ο Ρομπέρτο δεν έκανε τόσο καθοριστικές επεμβάσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ