ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr αναλύει την απόδοση που είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ αλλά και το κοουτσάρισμα του Ιγκόρ Τούντορ στον αγώνα με την Ντόρτμουντ στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει μια μεγάλη νίκη απέναντι στην Ντόρτμουντ, δεν τα κατάφερε όμως και ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1, με αποτέλεσμα να μείνει μια πικρή "γεύση" στο τέλος. Ας περάσουμε από "ακτινογραφία" τους παίκτες του ΠΑΟΚ αλλά και τον Ιγκόρ Τούντορ.

Όλσεν:Σκοτσέζικο ντους... Έκανε κάποιες εκπληκτικές αποκρούσεις (π.χ. σε φάουλ του Ρόις), "κράτησε" τον ΠΑΟΚ "όρθιο" λίγα λεπτά πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο, αλλά έκανε μια απίστευτα λάθος έξοδο στο γκολ του Κάστρο.

Βίτορ:Καλή παρουσία από τον Πορτογάλο... "Έδιωξε" την μπάλα σε στιγμές που η Ντόρτμουντ πήγε να γίνει επικίνδυνη. Δεν εκτέθηκε και δεν έκανε λάθη που θα μπορούσαν να στοιχίσουν.

Κόστα:Ηταν εξαιρετικός στις τοποθετήσεις και τις παρεμβάσεις του. Κατηύθυνε... μαεστρικά την άμυνα του ΠΑΟΚ και έκοψε αρκετές φορές φάσεις των Γερμανών, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Τζαβέλλας:Αρκετές φορές οι παίκτες της Ντόρτμουντ επιτέθηκαν από την πλευρά του, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Είχε αρκετές κερδισμένες μονομαχίες, θετική κρίνεται η παρουσία του.

Κωνσταντινίδης:Από τους καλύτερους του ΠΑΟΚ, ειδικά στο πρώτο μέρος που βγήκε και στην επίθεση. Αμυντικά προσπάθησε να είναι αρκετά προσεκτικός και σε γενικές στιγμές τα κατάφερε.

Τζιόλης:Μεγάλο ματς από τον διεθνή μέσο, προσπάθησε να βοηθήσει αμυντικά αλλά και κάποιες φορές επιθετικά. Ηταν αυτός που "έβγαλε" την καταπληκτική μπαλιά στον Μακ στη φάση του γκολ του ΠΑΟΚ.

Κάτσε: Έτρεξε πάρα πολύ και ήταν πανταχού παρών. Δεν φάνηκε βέβαια επιθετικά γιατί έδωσε πολλά στο να καλύπτει χώρους και να ντουμπλάρει μαρκαρίσματα.

Σάμπο: Ήταν πολύ μαχητικός και ήταν μέσα στις φάσεις. Θα μπορούσε να είχε καλύτερες επιλογές σε φάσεις που έβγαινε στην επίθεση. Γενικώς ήταν καλύτερος σε σχέση με άλλα ματς που... απογοήτευσε.

Ροντρίγκες:Πολύ καλός τακτικά κάλυψε όλους τους χώρους στην άμυνα, αλλά του έλειψαν οι καλές επιλογές στην επίθεση. Στο γκολ της Ντόρτμουντ φάνηκε να θεωρεί πως θα "καθαρίσει" την φάση ο Ολσεν.

Μακ:Για ένα ακόμη ματς σκόραρε... Αυτό ήταν το ένατο γκολ του την φετινή σεζόν. Ήταν μόνιμος μπελάς για την Ντόρτμουντ με την ταχύτητά του και την "έκρηξη" του όταν ο ΠΑΟΚ "έβγαινε" στην επίθεση.

Μπερμπάτοφ:Με την ποιότητα του έκανε την άμυνα της Ντόρτμουντ να τον "αισθανθεί". Στο δεύτερο ημίχρονο είχε και μία πολύ καλή επιλογή που θα μπορούσε να του φέρει μία σούπερ γκολάρα. Ο τρόπος παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, δηλαδή το να προσέχει περισσότερο την άμυνα, δεν τον "βόλεψε" για να τροφοδοτηθεί πολύ.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ:

Χαρίσης:Δεν μπορεί να κριθεί καθώς δεν αγωνίστηκε πολύ. Αυτό ήταν το πρώτο του επίσημο ματς με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ζάιρο:Μετά το 1-1, θα μπορούσε να γίνει ο... ήρωας του ΠΑΟΚ. Έχασε ευκαιρία όμως από πλεονεκτική θέση, σε μια φάση που θα μπορούσε να πασάρει αντί να σουτάρει.

Πέλκας:Αγωνίστηκε πάρα πολύ λίγο. Οπότε δεν μπορεί να κριθεί για την παρουσία του στο ματς.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τούντορ: Έστησε εξαιρετικά τον ΠΑΟΚ. Η Ντόρτμουντ βέβαια είχε την κατοχή και προσπαθούσε να επιβάλλει τον ρυθμό της αλλά ο "Δικέφαλος" σε γενικές γραμμές ήταν... διαβασμένος αμυντικά. Το γκολ που δέχτηκε βέβαια ο ΠΑΟΚ ήταν "φθηνό" αλλά έχει ευθύνη ο Ολσεν. Ακόμη και η αντικατάσταση του Μακ με τον Ζάιρο λίγο έλειψε να του βγει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ