ΠΑΟΚ

Η Κολόν Σάντα Φε θέλει Περέιρα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, ο Φακούντο Περέιρα ενδιαφέρει την Κολόν Σάντα Φε.

Πολύς λόγος γίνεται για το μέλλον του Φακούντο Περέιρα στον ΠΑΟΚ. Και θα συνεχίσει να συμβαίνει, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε μέσω twitter Αργεντινός δημοσιογράφος, η Κολόν Σάντα Φε ενδιαφέρεται για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση.

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΛΕΟΒΑΤΣ

Εξάλλου, ο Μάριν Λέοβατς αναδείχθηκε, από τους φίλους του paokfc.grκαι του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο των “Ζωσιμάδων” για την 17η αγωνιστική της SuperLeague.

Στη σχετική ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Λέοβατς παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό συγκέντρωσε το 25,03% των ψήφων του κοινού του paokfc.grκαι του PAOK FC Official App, κατακτώντας τον πρώτο του ατομικό τίτλο για την φετινή σεζόν.

Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος είχε κομβική παρουσία στην άμυνα του Δικεφάλου δίπλα σε Βαρέλα και Κρέσπο και συνέβαλε τα μέγιστα στο clean sheet, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις, πραγματοποιώντας μάλιστα μία καταπληκτική επέμβαση σε τετ α τετ με τον Μαμπουλού στο πρώτο ημίχ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ