ΠΑΟΚ

Η κοινή φωτογραφία Ροντρίγκες - Σαββίδη και η "πόρτα" επιστροφής

Η κοινή φωτογραφία Ροντρίγκες - Σαββίδη και η "πόρτα" επιστροφής

Ο Γκάρι Ροντρίγκες υποστήριξε ότι ο Ιβάν Σαββίδης του άφησε ανοικτή την πόρτα επιστροφής του στον ΠΑΟΚ στο μέλλον, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.

"Η πόρτα του ΠΑΟΚ θα είναι ανοιχτή για σένα", είπε ο Ιβάν Σαββίδης στον Γκάρι Ροντρίγκες, όπως αποκαλύπτει ο 26χρονος εξτρέμ στον λογαριασμό του στο instagram. Και για να δείξει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του ανέβασε και μία φωτογραφία στον λογαριασμό του με ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

"Για τους ανθρώπους και τους οπαδούς που πιστεύουν ότι το αφεντικό κι έχω δεν συνεχίζουμε να έχουμε καλή σχέση, μου είπε ότι οι πόρτες του ΠΑΟΚ θα είναι πάντα ανοικτές για μένα.

Σέβομαι βαθύτατα αυτόν τον άνθρωπο γιατί πίστεψε σε μένα και μου έδωσε την ευκαιρία να φύγω από τον ΠΑΟΚ και να ακολουθήσω τα όνειρά μου. Αν δεν ήταν εύκολη απόφαση. Πολύ αγάπη και σεβασμός και θα συναντηθούμε ξανά", αναφέρει ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Στη συνέχεια, ο Γκάρι Ροντρίγκες δημοσίευσε και μια ομαδική φωτογραφία με το εξής μήνυμα: "Αυτή η φωτογραφία λέει τα πάντα. Σας ευχαριστώ αγόρια για όλα, θα μου λείψετε. Για όλη τη στήριξη που μου δώσατε δύο χρόνια. Ο παίκτης που είμαι σήμερα είναι εξαιτίας του ΠΑΟΚ, σας εύχομαι τα καλύτερα και να σας δω σύντομα. Για όλους όσους αμφιβάλλουν για την αγάπη και την εκτίμησή μου για τον ΠΑΟΚ, μπείτε στο site και δείτε τη συνέντευξή μου. Είμαι ΠΑΟΚ για πάντα. Ευχαριστώ ΠΑΟΚ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με το λαβαράκι της Γαλατάσαραϊ ο Ροντρίγκες (photo)
Τα 16,7 εκατομμύρια ευρώ του Σαββίδη από πωλήσεις
Κι όμως δεν βιαζόταν για μεταγραφές
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πώληση του Ροντρίγκες στη Γαλατασαράι
Ροντρίγκες: "Ξέρω ότι με μισούν, αλλά ήταν ευκαιρία ζωής"


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ