ΠΑΟΚ

Η κοινή απουσία Κρέσπο - Κάμπος

Η κοινή απουσία Κρέσπο - Κάμπος

Για πρώτη φορά Κρέσπο και Κάμπος λείπουν και οι δύο από δεύτερο διαδοχικό ματς του ΠΑΟΚ. Ποιοι προορίζονται για αντικαταστάτες του Ισπανού και του Ανγκολέζου.

Από την ημέρα που οι Χοσέ Κρέσπο και Τζάλμα Κάμπος έγιναν κάτοικοι Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έχει δώσει 67 επίσημες αναμετρήσεις. Από αυτές, στις 60 έχει αγωνιστεί τουλάχιστον ένας εκ των δυο κι αυτή είναι η πρώτη φορά στην οποία αμφότεροι θα απουσιάσουν από δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι της ομάδας.

Ο Κρέσπο έχει αγωνιστεί το 85% των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2016 μέχρι σήμερα (σε 57 από τις 67), και ο Τζάλμα Κάμπος στο 77% αυτών (σε 52 από τις 67).

Στα επτά παιχνίδια από τα οποία έχουν αμφότεροι απουσιάσει, ο Δικέφαλος μετρά έξι νίκες (κόντρα σε Λάρισα, Κέρκυρα, Πανελευσινιακό, Παναιτωλικό, Ξάνθη, Λεβαδειακό) και μια ήττα (κόντρα στην Καραμπάχ).

Την θέση του Χοσέ Κρέσπο αναμένεται να πάρει ο Κάρλος Σαμπράνο, με τον Φερνάντο Βαρέλα να είναι παρτενέρ του. Όσον αφορά σε αυτή του Τζάλμα, δεν αποκλείεται ο Δημήτρης Λημνιός να διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα λίγες ημέρες μετά την εξαιρετική εμφάνιση στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ