ΠΑΟΚ

Η καμπάνια του Άγγελου Αναστασιάδη για τη δωρεά οργάνων

ΝΑΥΠΛΙΟ-Ξεκίνησε  το Σάββατο 27 Μαΐου το διήμερο  σεμινάριο προπονητών ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών Αργολίδας ''Ο Προμηθέας'', στο Ναύπλιο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ''Φουγάρου΄΄,για  το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου.
Το καλωσόρισμα έγινε από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Αργολίδας, Νίκο Μητροσύλη παρουσία όλων των μελών του Συνδέσμου.
Την έναρξη του σεμιναρίου έκαναν ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας και πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Αχαΐας,Ηλίας Λογαράς.
Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι:
Άγγελος Αναστασιάδης (προπονητής ποδοσφαίρου),
, Στάικος Βεργέτης (προπονητής ποδοσφαίρου)
, Βαγγέλης Μπέκας (γυμναστής)
,Παρασκευόπουλος Γεράσιμος (προπονητής Φυσικής Κατάστασης, υπεύθυνος μετρήσεων  της Sportsanalysis- Health & Fitness Science).
Συνδιοργανωτές του σεμιναρίου είναι η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, η ΕΠΣ Αργολίδας και το Επιμελητήριο Αργολίδας.(Eurokinissi Sports-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΝΑΥΠΛΙΟ-Ξεκίνησε το Σάββατο 27 Μαΐου το διήμερο σεμινάριο προπονητών ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών Αργολίδας ''Ο Προμηθέας'', στο Ναύπλιο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ''Φουγάρου΄΄,για το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου. Το καλωσόρισμα έγινε από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Αργολίδας, Νίκο Μητροσύλη παρουσία όλων των μελών του Συνδέσμου. Την έναρξη του σεμιναρίου έκαναν ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας και πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Αχαΐας,Ηλίας Λογαράς. Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι: Άγγελος Αναστασιάδης (προπονητής ποδοσφαίρου), , Στάικος Βεργέτης (προπονητής ποδοσφαίρου) , Βαγγέλης Μπέκας (γυμναστής) ,Παρασκευόπουλος Γεράσιμος (προπονητής Φυσικής Κατάστασης, υπεύθυνος μετρήσεων της Sportsanalysis- Health & Fitness Science). Συνδιοργανωτές του σεμιναρίου είναι η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, η ΕΠΣ Αργολίδας και το Επιμελητήριο Αργολίδας.(Eurokinissi Sports-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Την πρόθεση του να ξεκινήσει αγώνα για την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο θέμα της δωρεάς οργάνων γνωστοποίησε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports γνωστοποίησε τη πρόθεσή του να ξεκινήσει τον αγώνα ευαισθητοποίησης του κόσμου για την δωρεά οργάνων. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε τόσο στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η γυναίκα του όσο και για την αντιμετώπιση των πολιτών και της εκκλησίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: "Είμαστε η χώρα με το μικρότερο ποσοστό δωρητών οργάνων στο κόσμο. Το 95% των μοσχευμάτων έρχεται από την Ισπανία. Ο κάθε Ισπανός, από την ημέρα που γεννιέται, είναι αυτομάτως δότης. Είτε από άγνοια, είτε επειδή δεν το έχουμε συζητήσει, είναι ένα θέμα που θα πρέπει να φτάσει μέχρι τη βουλή. Να σώσουμε ανθρώπινες ζωές!

Εμένα, η γυναίκα μου είναι στη λίστα. Πιστεύω ότι θα μπει. Εκεί περιμένει κόσμος… 250.000 άνθρωποι, και οι περισσότεροι εξ’ αυτών είναι παιδιά! Δεν ξέρω αν η γυναίκα μου θα μπει σε αυτή τη λίστα. Εγώ είμαι υποχρεωμένος, γνωρίζοντας πλέον το πόσο μεγάλο είναι αυτό το πρόβλημα, να κάνω καμπάνια. Θα κινήσω γη και ουρανό. Ακόμα και αν καταφέρω να βρω έστω και έναν Έλληνα και να καταφέρω να τον κάνω δότη.

Η γυναίκα μου είναι δότης. Τώρα θα γίνω και εγώ. Και ελπίζω να γίνουμε όλοι δότες για να σώσουμε ζωές. Υπάρχει και ένα θέμα με την εκκλησία. Τη δική μου σχέση με την εκκλησία, την γνωρίζετε όλοι. Μου είπαν γιατροί ότι η εκκλησία είναι μια τροχοπέδη… Και θα πρέπει να δώσει η εκκλησία το έναυσμα. Δε λέει όχι, δε λέει και ναι. Πρέπει να πει "ναι"! Θα προσπαθήσω να κάνω έκκληση για να γίνει και αυτό. Θα ξεκινήσω μια καμπάνια και μέσω της εθνικής ομάδας. Και θα πρέπει να γίνει και συζήτηση στη βουλή. Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό.

Θα σώζουμε ζωές με αυτό το πράγμα! Και παρακαλώ, όποιος έχει την δυνατότητα και όποιος μπορεί να δώσει λύση στο θέμα, να το κάνει και αυτό. Δεν είναι μόνο θέμα της συζύγου μου. Είναι θέμα ζωής, είναι θέμα μικρών παιδιών…".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ