ΠΑΟΚ

Η ικανοποίηση του Στέφενς

Η ικανοποίηση του Στέφενς
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Χουμπ Στέφενς εκτός από τη νίκη- πρόκριση κόντρα στον Απόλλωνα, έμεινε ικανοποιημένος και για άλλα γεγονότα. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

Ο Χουμπ Στέφενς έμεινε ικανοποιημένος τόσο από τη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα Σμύρνης, όσο και από την απόδοση κάποιων παικτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά, δήλωσε: " Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε με 3-0 και για το γεγονός ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα νέα πρόσωπα, για το ότι ξεκούρασα κάποιους παίκτες, για το γεγονός ότι πήρε χρόνο συμμετοχής ο Ινσαουράλδε, αλλά και γιατί πέτυχε δύο γκολ ο Κουλούρης".

Για τη συμμετοχή του Νάτχο στα γκολ: " Βέβαια και είναι σημαντικός ο Νάτχο, αλλά όλοι είναι απαραίτητοι για αυτό το πλάνο, καθώς έχει μεγάλη σημασία για το πως ξεκινάμε το παιχνίδι από την άμυνα".

Για το αν έπαιξε ρόλο το γκολ του Αθανασιάδη στο πρώτο μέρος: " Φυσικά έχει να κάνει με τον αντίπαλο, ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο ήταν καλός. Είχα πει στους παίκτες ότι ξεκινάμε από το 0-0 και όχι από το 3-0. Όταν πετυχαίνεις ένα γκολ σε τέτοιου είδους παιχνίδι, είδατε ότι ο αντίπαλος έδειξε δεν μπορεί να αντιδράσει".

Για το αν σκέφτεται το ματς με τη Μπενφίκα: " Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Έχω το μυαλό μου στο ματς της Κυριακής γιατί είναι το επόμενο ματς".

Για την επίσκεψη των οπαδών στην προπόνηση: " Φυσικά γνωρίζω τι είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι έχει ομοιότητες με αυτούς της Σάλκε. Ήταν πολύ καλό για να πάρει η ομάδα το μήνυμα τι σκέφτονται εκείνοι. Την Κυριακή όμως δεν ήμουνα χαρούμενος.

Αυτό που θέλω είναι να χτίζουμε το παιχνίδι μας από την άμυνα και να παίζουμε σε υψηλότερο τέμπο από τον αντίπαλο κάτι που δεν κάναμε με τον Παναθηναϊκό".

Για το ότι είναι πιθανό να πιέσει ψηλά ο Αστέρας: " Πρέπει να προσπαθείς, γιατί αν δεν το κάνεις δεν καταφέρνεις τίποτα. Εμείς θα το αντιμετωπίσουμε".

Για το αν είχε ενοχλήσεις ο Χούσεν: " Είχε κάποιες ενοχλήσεις, όπως και ο Μαντούρο. Ήθελα να βάλω και τον Πόζογλου, αλλά ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και προτίμησα να μην αγωνιστεί".

Για τον Ινσαουράλδε: " Το είπα ότι είμαι ευχαριστημένος γιατί παίξαμε καλά από την άμυνα. Φυσικά θα πρέπει να δούμε αν μπορεί να κάνει το ίδιο και την Κυριακή".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ