ΠΑΟΚ

Η Φενέρ διεκδικεί τον "Ελληνα Μπενζεμά" Ευθύμη Κουλούρη

Η Φενέρ διεκδικεί τον "Ελληνα Μπενζεμά" Ευθύμη Κουλούρη

Την Φενέρμπαχτσε ως έναν υποψήφιο προορισμό του Ευθύμη Κουλούρη εμφανίζει η τουρκική εφημερίδα Fanatik.

Ένας ακόμα υποψήφιος μεταγραφικός προορισμός για τον Ευθύμη Κουλούρη του ΠΑΟΚ, καθώς στο κάδρο μετά την Τουλούζ μπαίνει η Φενέρμπαχτσε.

Σύμφωνα με την Fanatik, το όνομα του Κουλούρη είναι μια από τις εκπλήξεις που κρύβει η μεταγραφική λίστα της Φενέρ.

" Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν δανεικός στον Ατρόμητο και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος ενδιαφέρει την Φενέρ. Ο ΠΑΟΚ τον αξιολογεί στα 2,5 - 3 εκατομμύρια. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης σκοπεύει στο να κερδίσει χρήματα από τη μεταγραφή του 23χρονου επιθετικού και η Φενέρ είναι ένας από τους βασικούς διεκδικητές του. Ο 'Ελληνας Μπενζεμά' έχει σκοράρει 25 γκολ και έχει δώσει 5 ασίστ σε 35 αγώνες με τον Ατρόμητο" κλείνει… κολακευτικά το δημοσίευμα της Fanatik.

Η Φενέρ διεκδικεί τον "Ελληνα Μπενζεμά" Ευθύμη Κουλούρη

To απόσπασμα που χαρακτηρίζει τον Κουλούρη... Μπενζεμά

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει πωλητήριο στον Κουλούρη. Σύμφωνα με όσα γράφονται στη Γαλλία έχει ήδη απορρίψει μια πρόταση από τη Τουλούζ και περιμένει ακόμη καλύτερες προσφορές για τον Έλληνα επιθετικό, για τον οποίο ενδιαφέρονται πολλές ομάδες και από τις Κάτω Χώρες (Βέλγιο, Ολλανδία). Σημαντικό ρόλο θα παίξει βέβαια και η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ