ΠΑΟΚ

Η φανέλα του Κάτσε για τον μικρό Παναγιώτη

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Αξιέπαινη κίνηση από τον Έργκους Κάτσε που προσφέρει τη φανέλα που φορούσε στο Αλβανία-Ιταλία για δημοπρασία υπέρ του δεκάχρονου Παναγιώτη που δίνει μία μεγάλη μάχη.

Όπως και άλλοι συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ, έτσι και ο Εργκους Κάτσε στέκεται στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη Τσάκαλου. Όπως ανακοίνωσε, το " charity idols": "Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην παρέα του Charity Idols, τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Αλβανίας, Έργκους Κάτσε.

Ο Έργκους, στέκεται δίπλα στην μεγάλη μάχη του δεκάχρονου Παναγιώτη Τσάκαλου και της οικογένειας του, που διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και νοσηλεύεται από τον Ιανουάριο στην Αθήνα, και προσφέρει τη φανέλα που φορούσε στο παιχνίδι Αλβανία - Ιταλία 0-1 (09/10/17)

Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr

"Solidarity 4 Ever"

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην παρέα του Charity Idols, τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Αλβανίας, Έργκους Κάτσε. Ο Έργκους, στέκεται δίπλα στην μεγάλη μάχη του δεκάχρονου Παναγιώτη Τσάκαλου και της οικογένειας του, που διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και νοσηλεύεται από τον Ιανουάριο στην Αθήνα, και προσφέρει την φανέλα που φορούσε στο παιχνίδι Αλβανία - Ιταλία 0-1 (09/10/17) Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr ''Solidarity 4 Ever'' #erguskace #kace #nationalalbaniateam #worldcup18 #panagiotistsakalos #charityidols #solidarity4ever #happycharity

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @charityidols στις

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ