ΠΑΟΚ

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δείτε τους έντεκα που επέλεξε ο Ιγκόρ Τούντορ να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με επιθετικό δίδυμο τους Δημήτρη Πέλκα και Ρόμπερτ Μακ και σε σχήμα 3-5-2 - έτσι φαίνεται από την αρχική διάταξη αν κι αυτό μένει να αποδειχθεί κατά πόσο θα αποτυπωθεί στο χορτάρι - αποφάσισε να παρατάξει ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, τον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό, στην Τούμπα για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Βελλίδης ξεκινά κάτω από τα γκολπόστ του "Δικεφάλου", Βίτορ, Χατζηισαΐας και Τζαβέλλας είναι η αμυντική τριάδα, ενώ οι Μυστακίδης, Άντονις, Χαρίσης, Τσίμιροτ και Λέοβατς οι πέντε του κέντρου με τον πρώτο και τον τελευταίο να έχουν αναλάβει τις πτέρυγες.

Έκπληξη μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία του Τέρι Άντονις στην αρχική ενδεκάδα, όπως και η παραμονή στον πάγκο του Κίτσιου.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Βίτορ, Χατζηισαΐας Τζαβέλλας, Μυστακίδης, Αντόνις, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Λέοβατς, Πέλκας, Μακ.

Ο Ίγκορ Τούντορ θα έχει στον πάγκο τους: Σιαμπάνη, Τζιόλη, Μαλεζά, Κάτσε, Αθανασιάδη, Κάκκο και Κίτσιου.

Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για την αναμέτρηση της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας #PAOKOSFP #GreekCup #pregame

Posted by PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ on Wednesday, 2 March 2016
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ