ΠΑΟΚ

Η αύξηση σε Λουτσέσκου στο νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ / ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ / ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η απόλυτη ικανοποίηση που έχει ο Ιβάν Σαββίδης από το έργο του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, μεταφράζεται σε νέο συμβόλαιο με τις απολαβές του Ρουμάνου να ανεβαίνουν κατά 50%. ΤοSport24.grέχει το ρεπορτάζ.

Από το πρωί του Σαββάτου (24/3) τοSport24.grέχει μεταφέρει και την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να δώσει νέο συμβόλαιο στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους λόγους για τους οποίους οδήγησαν τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ σ’ αυτή την κίνηση.

Αυτό που παραμένει ακόμη σε εκκρεμότητα είναι οι ακριβείς όροι του νέου συμβολαίου του Ρουμάνου κόουτς με τον Δικέφαλο.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει για τριετή συνεργασία, μένει όμως να φανεί αν θα είναι κλειστό τριετές ή θα γίνει με τη μορφή του 2+1 (το πιο πιθανό) όπως είναι και το τωρινό. Αυτή η λεπτομέρεια, βέβαια, δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία.

Αυτό που μετρά περισσότερο είναι η διάθεση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ να επιβραβεύσει τον Ρουμάνο κόουτς.

Αναλυτική συζήτηση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα δεν έγινε, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έθεσε καν ζήτημα χρημάτων για να πει το «ναι». Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για την απόφαση Σαββίδη να αναπροσαρμόσει τους όρους συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, αποκρίθηκε θετικά και άφησε τα υπόλοιπα για τη τελική συζήτηση που θα έχει με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ μέσα στις επόμενες μέρες, όταν ο τελευταίος αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη.

Από το στενό περιβάλλον του Σαββίδη, πάντως, προκύπτει ξεκάθαρα η διάθεσή του να κάνει γενναία αύξηση απολαβών στον Λουτσέσκου μαζί με τα μπόνους που θα του δώσει (εφέτος για παράδειγμα είχε πριμ 500.000 ευρώ για τον τίτλο).

Πιο συγκεκριμένα, οι 400.000 ευρώ που παίρνει με βάση το τωρινό συμβόλαιο θα αυξηθούν περίπου κατά 50% κάτι που σημαίνει ότι με το νέο συμβόλαιο ο Λουτσέσκου θα αμείβεται με 600.000 ευρώ ετησίως.

Σαφέστατη αναγνώριση του έργου του Ρουμάνου κόουτς, στον οποίο, όπως έχουμε γράψει αναγνωρίζεται ιδιαίτερα ότι «έστρωσε» μία ομάδα που δεν είχε αναλάβει από την αρχή της σεζόν και την είχε παραλάβει σε προβληματική κατάσταση τον περασμένο Αύγουστο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ