ΠΑΟΚ

Η απάντηση του Σαββίδη για Ανσαριφάρντ

Η απάντηση του Σαββίδη για Ανσαριφάρντ
Ανσαριφάρντ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ποια ήταν η απάντηση που έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης σε οπαδό του ΠΑΟΚ, όταν τον ρώτησε εάν ο Δικέφαλος έκλεισε τον επιθετικό του Πανιωνίου, Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Το σενάριο απόκτησης του Καρίμ Ανσαριφάρντ από τον ΠΑΟΚ "παίζει" δυνατά τις τελευταίες ώρες.Μάλιστα, κατά την αποχώρηση του Ιβάν Σαββίδη από το γήπεδο της Τούμπας περίπου δύο ώρες μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αφού συναντήθηκε με Ίβιτς - Μίχελ και παίκτες, ένας οπαδός του έκανε σχετική ερώτηση.

Συγκεκριμένα, ο φίλος του ΠΑΟΚ, αφού φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, τον ρώτησε εάν έχει "κλείσει" ο Ανσαριφάρντ. Η απάντηση του "ισχυρού άνδρα" του ΠΑΟΚ ήταν: " Όχι ακόμη..." .

Τα δεδομένα για Ανσαριφάρντ

Η υπόθεση απασχολεί τον ΠΑΟΚ εδώ και εβδομάδες, ωστόσο δεν ήταν πρωταρχικός μεταγραφικός στόχος για τη θέση του φορ. Εδώ και λίγες μέρες, έχει έρθει πιο δυναμικά στο προσκήνιο και σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ έχει κάνει νέα κρούση στον 26χρονο φορ και τον Ιρανό ατζέντη του, Ρέζα Φαζέλι, προσφέροντας ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ ετησίως. Προς το παρόν, όπως απάντησε και ο Ιβάν Σαββίδης στον οπαδό του ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με τον Πανιώνιο, αφού ο Δικέφαλος καλύπτει τη ρήτρα των 400.000 ευρώ και το ζητούμενο είναι πλέον τι θα απαντήσει ο Ανσαριφάρντ.

Παράλληλα, είναι γνωστό και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού (με μπροστάρη στις επαφές τον Μαρίνο Ουζουνίδη) που δεν μπορεί να κοντράρει οικονομικά τον ΠΑΟΚ και ενδεχομένως και του Ολυμπιακού που είχε ασχοληθεί πριν λίγες μέρες με την περίπτωσή του. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει μία αίσθηση ότι η προσφορά του είναι η καλύτερη για τον παίκτη. Ο Ανσαριφάρντ δεν έχει ενημερώσει ακόμη τον ισχυρό άνδρα του Πανιωνίου, Νίκο Ζαμάνη για την οριστική απόφασή του, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι δεν απέχουμε πολύ από αυτή.

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ