ΠΑΟΚ

Η απάντηση του ΠΑΟΚ στο Βαγγέλη Μαρινάκη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΛΚΜΑΑΡ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΛΚΜΑΑΡ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την αντίδραση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προκάλεσαν οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά το 2-2 του Ολυμπιακού με την Τότεναμ.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το 2-2 με την Τότεναμ περί "πρωταθλήματος των Πρεσπών" δεν έμειναν αναπάντητες από τον ΠΑΟΚ. Η θέση των ανθρώπων του Δικέφαλου αναφέρει τα εξής:

"Θα αποτελέσει είδηση η πρώτη φορά που ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θα ασχοληθεί με την ομάδα του. Και όχι με αυτούς που του προκαλούν εφιάλτες. Την απάντηση στο παραλήρημα για τα περί πρωταθλήματος των Πρεσπών, ας την αναζητήσει στη δήλωση του προπονητή της ομάδας του, ο οποίος μόλις προχθές δήλωσε σε μέσα της πατρίδας του «δεν μπορώ να μη δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Δήλωση που έχει επαναλάβει και κατά το παρελθόν. Καταλήγουμε λοιπόν ότι πρέπει πρώτα να συνεννοηθούν μεταξύ τους για το αν ο πρωταθλητής ήταν άξιος ή αν το πρωτάθλημα ήταν των Πρεσπών. Και τα δυο δεν μπορούν να ισχύουν. Όσον αφορά το ρητορικό ερώτημα για το «αν πρέπει να ασχολούμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο» λόγω της κατάστασης που επικρατεί, θα ήταν χρήσιμο να πληροφορηθούμε εάν σε αυτήν περιλαμβάνεται «η τεχνική δυσλειτουργία του VAR» στο Καραϊσκάκη την πρώτη αγωνιστική".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ