ΠΑΟΚ

Η απάντηση του Γ. Σαββίδη στον Καραπαπά

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Σαββίδης απάντησε στον Κώστα Καραπαπά με αφορμή το χθεσινό του σχόλιο για την τιμωρία του Ολυμπιακού και του ίδιου. Τι έγραψε ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Με ένα αιχμηρό σχόλιο πήρε θέση για την τιμωρία του Ολυμπιακού και τη δική του ο διευθυντής επικοινωνίας των "ερυθρόλευκων", Κώστας Καραπαπάς. Σε αυτή αναρωτιέται για πρόστιμα που έχουν επιβληθεί σε άλλες ομάδες σε διάφορες περιπτώσεις και τα συγκρίνει με το πρόστιμο που επιβλήθηκε τώρα στον Ολυμπιακό.

Μια μέρα μετά, ήρθε η απάντηση από τον Γιώργο Σαββίδη, τον γιο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού η τιμωρία του Ολυμπιακού αφορούσε το πανό που αναρτήθηκε στο ντέρμπι του φαληρικού γηπέδου με αποδέκτη τον πατέρα του και όλη την οικογένεια Σαββίδη.

"Σας καταλαβαίνω, γιατί η τιμωρία είναι για σας μια άγνωστη λέξη, αλλά πλέον θα τη συνηθίσετε. Είναι ντροπή αντί για συγγνώμη να ζητάς και τα ρέστα, αλλά τι να περιμένεις από κάποιον ο οποίος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να τραμπουκίζει δημοσιογράφους και οπαδούς. ΥΓ: Στα ελληνικά για να μη χρειάζεστε και μεταφραστές", έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο Γιώργος Σαββίδης, απαντώντας στο μακροσκελές σχόλιο του Κώστα Καραπαπά.

Η απάντηση του Γ. Σαββίδη στον Καραπαπά
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ