ΠΑΟΚ

Η αντιπρόεδρος της Γιαγκελόνια για τον Σβιντέρσκι: "Μέχρι τη Δευτέρα"

Η αντιπρόεδρος της Γιαγκελόνια για τον Σβιντέρσκι: "Μέχρι τη Δευτέρα"

Η αντιπρόεδρος και νομική σύμβουλος της Γιαγκελόνια, Αγκνιέσκα Σιζέβσκα, μίλησε στο Sport24.gr για το θέμα του Κάρολ Σβιντέρσκι και τον ΠΑΟΚ και υποστήριξε ότι η ομάδα της Πολωνίας περιμένει καλύτερες προτάσεις.

Την Τετάρτη (16/1) ο Γιώργος Σαββίδης σε διαδικτυακή του συνομιλία στο Instagram με οπαδούς του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι δεν θα χαλάσει για τον Δικέφαλο η μεταγραφή του Κάρολ Σβιντέρσκι. Την ίδια ώρα, στην Ιταλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Τζένοα να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Πολωνού στράικερ.

Την Πέμπτη (17/1) η αντιπρόεδρος και νομική σύμβουλος της Γιαγκελόνια, Αγκνιέσκα Σιζέβσκα, μίλησε στο Sport24.gr για το θέμα της μεταγραφής του 21χρονου επιθετικού και υποστήριξε ότι η ομάδα της θα περιμένει μέχρι τη Δευτέρα (21/1) για καλύτερες προτάσεις, δείχνοντας πως ο σύλλογος της Πολωνίας δεν είναι ικανοποιημένος μέχρι σήμερα με τα χρήματα που του προσφέρονται για την παραχώρηση του Σβιντέρσκι.

Η αντιπρόεδρος της Γιαγκελόνια για τον Σβιντέρσκι: "Μέχρι τη Δευτέρα"

- Στην Ελλάδα υποστηρίζεται ότι η Γιαγκελόνια έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ και ότι ο παίκτης δεν επιθυμεί να παίξει στην Ελλάδα. Είναι αλήθεια;

"Δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμη με καμία ομάδα. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι περιμένουμε καλύτερες προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή μας".

- Πιστεύετε ότι πιο κοντά στην απόκτησή του βρίσκεται ο ΠΑΟΚ ή η Τζένοα;

"Στο στάδιο που βρισκόμαστε, περιμένουμε καλύτερες προτάσεις. Θα επιλέξουμε ό,τι είναι καλύτερο για την ομάδα και τον ποδοσφαιριστή".

- Μέχρι πότε εκτιμάτε ότι θα περιμένετε για νέες προτάσεις;

"Μέχρι τις 21 Ιανουαρίου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Η Τζένοα συμφώνησε με τον Σβιντέρσκι"
Το παρασκήνιο για Στουτγάρδη, ΠΑΟΚ και Τζένοα στην υπόθεση Σβιντέρσκι
Και η Τζένοα για Σβιντέρσκι
ΠΑΟΚ: Γιατί κατέληξε στον Σβιντέρσκι
ΠΑΟΚ: Παίρνει Κάρολ Σβιντέρσκι
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ