ΠΑΟΚ

Η αναχώρηση του ΠΑΟΚ για Ντόρτμουντ

Η αναχώρηση του ΠΑΟΚ για Ντόρτμουντ
ΠΑΟΚ για Ντόρτμουντ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε αεροπορικώς για Γερμανία, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (10/12) την Ντόρτμουντ. Μαζί με την ομάδα και ο Νίκος Βεζυρτζής. Αρκετοί οπαδοί στο αεροδρόμιο (VIDEOS).

Με πτήση της Aegean στις 10:00, η αποστολή του ΠΑΟΚ "πέταξε" απευθείας για Ντόρτμουντ, όπου αύριο (10/12) στις 20:00 θα αγωνιστεί στο "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ" κόντρα στην Μπορούσια, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η άφιξη αναμένεται γύρω στις 13:00.Αυτό το ταξίδι αναμένεται να προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες στην ομάδα του "Δικεφάλου", όμως θα είναι το τελευταίο για φέτος στην Ευρώπη, καθώς ο αποκλεισμός έχει έρθει από την περασμένη αγωνιστική.

Μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε για Γερμανία και ο Νίκος Βεζυρτζής, μεταξύ άλλων. Παρόντες φυσικά και τα υπόλοιπα διοικητικά στελέχη του συλλόγου, με τους Αγγελίδη, Άρνεσεν, Γκαγκάτση και Μηλιωρίδη να συνοδεύουν ως συνήθως την ομάδα.Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν επίσης από νωρίς το πρωί αρκετοί οπαδοί των "ασπρόμαυρων", οι οποίοι είχαν εισιτήρια σε άλλες πτήσεις με προορισμό τη Γερμανία, για να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.
Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή που επέλεξε ο Ιγκόρ Τούντορ αποτελείται από τους:

Όλσεν, Γλύκο, Σκόνδρα, Μαλεζά, Τζαβέλλα, Κωνσταντινίδη, Λέοβατς, Κοροβέση, Ροντρίγκες, Μυστακίδη, Σάμπο, Τζιόλη, Τσίμιροτ, Αντόνις, Σαββίδη, Κάτσε, Πέλκα, Μακ, Αθανασιάδη και Μπερμπάτοφ.

Το απόγευμα στις 19:15 ώρα Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (10/12) αναμέτρησης, όπου θα μιλήσουν οι Τούντορ και Μπερμπάτοφ από πλευράς ΠΑΟΚ και στις 20:00 η προπόνηση του "Δικεφάλου" στο "Βεστφάλεν Στάντιον".

Η αναχώρηση του ΠΑΟΚ για Ντόρτμουντ
Νίκος Βεζυρτζής Μάκης Γκαγκάτσης 580

Αναχώρηση ΠΑΟΚ από ggiannis4


ΠΑΟΚ αναχώρηση για Ντόρτμουντ από ggiannis4
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ