ΠΑΟΚ

Η "ανάκριση" Κουλούρη και Λημνιού στον ΠΑΟΚ

Η "ανάκριση" Κουλούρη και Λημνιού στον ΠΑΟΚ

Οι απαντήσεις των Κουλούρη και Λημνιού στις ερωτήσεις των νεαρών φίλων της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Οι Ευθύμης Κουλούρης και Δημήτρης Λημνιός βρέθηκαν στο πάνελ της αίθουσας συνεντεύξεων Τύπου, στο δεύτερο "Press Kids" που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι ασπρόμαυροι έδωσαν την δυνατότητα σε 30 τυχερά παιδιά ηλικίας 6 ως 11 ετών να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία ΠΑΟΚ. Να γνωρίσουν αγαπημένους τους παίκτες, να τους ρωτήσουν ό,τι τους έρθει στο κεφάλι.

Ο 21χρονος επιθετικός και ο 19χρονος ακραίος θυμήθηκαν τα πρώτα τους επαγγελματικά γκολ, τις στιγμές που έχουν κλάψει, και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών.

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Λημνιός σχολίασε: « Η ομάδα έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, φέτος είναι ιδανική χρονιά να πάρουμε το πρωτάθλημα. Υπάρχουν άλλες δυο ομάδες, εύχομαι και ελπίζω στο τέλος εμείς να χαμογελάσουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Όταν ρωτήθηκε για το πως ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, ο 19χρονος ανέφερε: «Η μητέρα μου είναι από την Βραζιλία, οπότε το έχω στο αίμα μου. Βέβαια, δεν ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο, ξεκίνησα καράτε για ένα εξάμηνο, το οποίο δεν μου βγήκε και μετά ο πατέρας μου πήγε στις ακαδημίες του Βόλου και έτσι ξεκίνησα».

Για τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό που έχουν μεταξύ τους οι Κουλούρης, Λημνιός, Πέλκας, Δεληγιαννίδης, ο Ευθύμης Κουλούρης τόνισε: « Είναι μια κίνηση που κάνουμε με τα χέρια όταν πετυχαίνουμε γκολ, πρέπει να την έχετε δει τώρα τελευταία. Είναι κάτι δικό μας, μια τρέλα μας, όπως έχουν τρέλες όλα τα παιδιά της ηλικίας μας».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, είπε: «Είναι κάτι το διαφορετικό. Εκείνοι είναι η ομάδα. Ξέρουμε οτι πάντα θέλουν νίκες, μας στηρίζουν απαιτούν από εμάς να τα δίνουμε όλα».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ