ΠΑΟΚ

Η 18άδα του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των playoffs

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Σάχοβ EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε τους παίκτες που θα αντιμετωπίσουν το βράδυ 14/5, 20:30) της Κυριακής (14/5) την ΑΕΚ στην Τούμπα. Εκτός ο τιμωρημένος Εβγέν Σάκχοφ.

Στην Τούμπα έγινε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ και ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα της πρεμιέρας των playoffs με την ΑΕΚ. Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Εβγέν Σάκχοφ, οποίος θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του.

Εκτός θα είναι κι ο Μάριος Σιαμπάνης που ξεκίνησε αποθεραπεία για την κάκωση έσω πλαγίου που υπέστη τις προηγούμενες μέρες και φυσικά ο.μακροχρόνια.τραυματίας Μυστακίδης. Από εκεί και πέρα ο Σέρβος τεχνικός άφησε εκτός 18άδας τους: Πούγγουρα, Δεληγιαννίδη, Χατζηισαΐα, Χαρίση, Κουλούρη.

Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κάνιας, Κάτσε, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ουάρντα, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιηθεί, ο Μπισεσβαρ θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Σάχοβ στον άξονα και η μία κενή θέση θα καλυφθεί είτε από τον Πέλκα, είτε από τον Ενρίκε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ