ΠΑΟΚ

Γυρίζουν ηττημένοι οι Αφρικανοί

Γυρίζουν ηττημένοι οι Αφρικανοί
Βαρέλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Βασικοί με το Πράσινο Ακρωτήρι Βαρέλα και Ροντρίγκες, ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη. Αλλαγή ο Εβγέν Σακχόβ στο ματς της Ουράνιας.

Γκάρι Ροντρίγκες και Φερνάντο Βαρέλα ετοιμάζουν βαλίτσες για Θεσσαλονίκη, έχοντας αγωνιστεί ως μέλη της αρχικής ενδεκάδα στο παιχνίδι του Πράσινου Ακρωτηρίου με αντίπαλο την Μπουργκίνα Φάσο.

Η οποία μάλιστα επιβλήθηκε με σκορ 2-0 και έβαλε ακόμα μεγαλύτερα εμπόδια στα όνειρα του Πράσινου Ακρωτηρίου για την διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στη τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας.

Ο Μαρίν Λέοβατς έμεινε στην πάγκο στη νίκη της Κροατίας επί της Ισλανδίας με 2-0 και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό των Κροατών με αντίπαλο την Βόρεια Ιρλανδία, που θα γίνει την Τρίτη (15/11).

Ο Εβγέν Σακχόβ φρόντισε να... γνωστοποιήσει μέσωInstagramτην παρουσία του ως αλλαγή στο 89' στην αναμέτρηση της Ουκρανίας με την Φινλανδία, με τον ψηλόσωμο μέσο του ΠΑΟΚ να παίρνει έστω και λίγα λεπτά συμμετοχής στην νικηφόρα αναμέτρηση με σκορ 1-0 για τους Ουκρανούς.

A photo posted by FC PAOK (@shakhov28) on

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ