ΠΑΟΚ

"Γυρίζει στον ΠΑΟΚ ο Μιχόγεβιτς"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΓΑΝΔΗ Κ23 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
Μιχόγεβιτς MOTIONTEAM

Δημοσιεύματα στην πατρίδα του προδικάζουν ότι η Άουε, στην οποία ο 24χρονος στόπερ, Μάρκο Μιχόγεβιτς, αγωνίζεται ως δανεικός, δεν θα καταβάλει τη ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του.

Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς, που αγωνίζεται δανεικός στην Άουε στη 2η κατηγορία της Γερμανίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Και αυτό διότι τα δεδομένα στη γερμανική ομάδα άλλαξαν μετά το ξέσπασμα της επιδημίας του κορονοϊού και η απόφαση να αποκτηθούν τα δικαιώματα του Βόσνιου στόπερ με την καταβολή των 800.000 ευρώ της ρήτρας του, διαφοροποιήθηκαν.

O 24χρονος αμυντικός έκανε πολύ καλή χρονιά στην Άουε με 26 συμμετοχές και 1 γκολ και οι άνθρωποι της ομάδας δήλωναν δημόσια ότι σκοπεύουν να πληρώσουν τo buy out στο συμβόλαιο του δανεισμού του.

Κάτι τέτοιο πλέον δεν θα γίνει και ο παίκτης θα πρέπει να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη για να επαναξιολογηθεί. Για να μην γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να προκύψει πρόταση για την απόκτηση του από άλλη ομάδα. Ενδεχόμενο που συγκεντρώνει αρκετές καθώς υπήρξαν… προ- κορονοϊού σενάρια για ενδιαφέρον κυρίως της Βέρντερ Βρέμης για το Μάρκο Μιχόγεβιτς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ