ΠΑΟΚ

Γλύκος: "Παίξαμε για την νίκη, αλλά..."

Γλύκος: "Παίξαμε για την νίκη, αλλά..."
Γλύκος INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Γλύκος στάθηκε στο ότι ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην Κρασνοντάρ.

Πολύ καλός ήταν ο Παναγιώτης Γλύκος απέναντι στην Κρασνοντάρ. Μετά το τέλος του αγώνα, είπε:

"Σήμερα παίξαμε για την νίκη και δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία. Προσπαθήσαμε να κάνουμε φάσεις, καταφέραμε να κάνουμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Δεν ήρθε το γκολ, δεν μας έκατσε και η φάση. Δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς έχουμε δείξει στα άλλα ματς πως μπορούμε να σκοράρουμε. Χάσαμε και οι δύο ευκαιρίες και η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα".

Για την συνέχεια της διοργάνωσης:
"Μπορούμε να προκριθούμε. Κλειδί είναι το επόμενο ματς. Θα είναι δύσκολο γιατί η ομάδα είναι πολύ καλή, αλλά θα προσπαθήσουμε".

Για την επιστροφή του στην ενδεκάδα:
" Προσπάθησα να δώσω ό,τι μπορούσα στην ευκαιρία που μου έδωσε ο προπονητής. Είμαι χαρούμενος που κρατήσαμε το μηδέν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αλλάζει και πρέπει συνέχεια να είσαι έτοιμος και να προσπαθείς. Το Μουντιάλ ήταν πριν ενάμισι χρόνο. Συνεχίζω την προσπάθεια όπως όλοι μας".

Βίτορ: "Πονάω αρκετά..."

Ο Μιγκέλ Βίτορ που τραυματίστηκε στο ματς με την Κρασνοντάρ, τόνισε:
"Πονάω αρκετά. Θα κάνω εξετάσεις την Παρασκευή. Θα δούμε τι θα γίνει. Φοβάμαι μήπως έχω σπάσει κάτι. Το ματς ήταν ισορροπημένο. Τώρα δεν έχουμε άλλη επιλογή, πρέπει να κερδίσουμε στη Ρωσία. Για να αλλάξει η ψυχολογία, πρέπει να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό".

Λέοβατς: "Να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό"

Ο Μαρίν Λέοβατς είπε:
"Το βαρύ γήπεδο ευνόησε τους Ρώσους. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέρουμε. Έχουμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που είναι ξεκούραστος. Πρέπει να κερδίσουμε για να αντιστραφεί η ψυχολογία".

Μακ: "Πρέπει να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό"

Ο Ρόμπερτ Μακ είπε: "Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε αλλά δεν δεχτήκαμε και κάποιο τέρμα. Ήταν ένα ισορροπημένο ματς και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα στον επαναληπτικό αγώνα. Προέχει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, πρέπει να πάρουμε την νίκη".

Για τις αρκετές αλλαγές στο σχήμα του ΠΑΟΚ: "Έχουμε πολλούς νέους και καλούς παίκτες. Δεν γίνεται συνέχεια να παίζουν οι ίδιοι. Έδειξαν πως αξίζουν την ευκαιρία τους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ