ΠΑΟΚ

Γλύκος: "Οπισθοχώρησαν πολύ μετά την αποβολή"

Γλύκος: "Οπισθοχώρησαν πολύ μετά την αποβολή"
Γλύκος INTIME SPORTS

Παναγιώτης Γλύκος και Μίροσλαβ Στοχ έδωσαν τη δική τους εξήγηση γιατί ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε μετά από την κόκκινη κάρτα του Μίνγκα. Διαβάστε τι είπαν.

Την δική τους εξήγηση γιατί ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε τον Απόλλωνα Σμύρνης, έδωσαν μετά το τέλος του αγώνα οι Παναγιώτης Γλύκος καιο Μίροσλαβ Στοχ.

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Γλύκος είπε:

" Όπως εξελίχθηκε αυτό το παιχνίδι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια κλειστή άμυνα. Μετά την κόκκινη κάρτα του Απόλλωνα, οπισθοχώρησαν περισσότερο και έκαναν πιο δύσκολο το έργο μας.

Δεν σταθήκαμε τυχεροί να πετύχουμε κάποιο γκολ, βρήκαμε σε καλή μέρα τον Τζόρβα. Μας μένει μια πικρία για τους δύο πεταμένους βαθμούς.

Παρά το λάθος του Τζόρβα στην αρχή, το ξεχνάς και συνεχίζεις γιατί το παιχνίδι διαρκεί πολύ. Με κάθε απόκρουση έπαιρνε αυτοπεποίθηση και έτσι η ομάδα του πήρε ένα πολύτιμο βαθμό.

Θέλαμε τη νίκη για να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία, μας μένει η πικρία. Το σημερινό παιχνίδι θα το θυμόμαστε μόνο μέχρι το βράδυ, από αύριο επικεντρωνόμαστε στο ματς με την Άλκμααρ που θέλουμε τη νίκη".

Στοχ:

Από την άλλη ο Μίροσλαβ Στοχ είπε: " Είναι απογοητευτικό, είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Είναι δύσκολο να πω κάτι. Υπάρχουν για κάθε ομάδα τέτοια παιχνίδια μέσα στη χρονιά, για μας ήταν σήμερα. Ο αντίπαλος κλείστηκε πίσω, προσπαθήσαμε να το διαχειριστούμε σωστά, πιέσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε.

Η αποβολή μάλλον έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα για μας γιατί από τη στιγμή που έμειναν με δέκα, κλείστηκαν πίσω από τη μπάλα, κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από το ότι χάσαμε δύο βαθμούς. Μπορεί να μας επηρεάσει με την Άλκμααρ αλλά ελπίζω πως όχι για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ