ΠΑΟΚ

Γλύκος: "Να συνεχίσουμε με νίκες"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Γλύκος επισήμανε ότι το δεύτερο παιχνίδι με την Ξάνθη στην Τούμπα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου δεν θα είναι εύκολο, ενώ αναφέρθηκε και στο προσεχές ματς πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 της Ξάνθης στα Πηγάδια κι έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τερματοφύλακας του "Δικεφάλου", Παναγιώτης Γλύκος υποστήριξε πως το παιχνίδι στην Τούμπα δεν θα είναι εύκολο, ενώ αναφέρθηκε και στο προσεχές ματς των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το σημερινό παιχνίδι: "Είναι θετικό αυτό το αποτέλεσμα, έχουμε βέβαια και το δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα, δεν θα είναι εύκολο".

Για το παιχνίδι της Κυριακής: "Το παιχνίδι του πρωταθλήματος είναι τελείως διαφορετικό. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες την πορεία μας και να συνεχίσουμε έτσι".

Για τη Σάλκε: "Νομίζω είναι καλό να σκεφτόμαστε πρώτα το παιχνίδι της Κυριακής και μετά αυτός της Πέμπτης. Πρώτα πρέπει να ξεκουραστούμε, να κοιτάξουμε την αποθεραπεία μας, να είναι όσο πιο γρήγορη γίνεται για να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή. Μετά έρχεται και το παιχνίδι με τη Σάλκε, θα είμαστε έτοιμοι και στα 2 παιχνίδια, ώστε να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ