ΠΑΟΚ

Γλύκος: "Έγιναν διαιτητικά λάθη"

Γλύκος: "Έγιναν διαιτητικά λάθη"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος ο Παναγιώτης Γλύκος από την απόδοση του ΠΑΟΚ, όχι όμως και με την διαιτησία. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Λίνο.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από την Μπενφίκα στην Τούμπα και οι πιθανότητές του να προκριθεί στην επόμενη φάση αυτομάτως ψαλιδίστηκαν. Ωστόσο, ο σκόρερ των Λουζιτανών, Λίμα, ήταν σε θέση οφσάιντ όταν πήρε την μπάλα και σε αυτό στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Παναγιώτης Γλύκος.

Συγκεκριμένα είπε: "Σταθήκαμε πολύ καλά, αλλά έγιναν διαιτητικά λάθη γιατί από ότι έμαθα το γκολ της Μπενφίκα ήταν οφσάιντ. Παίξαμε πολύ καλά και βγήκαμε σωστά στις αντεπιθέσεις. Τώρα έχουμε τον επαναληπτικό και θα τα δώσουμε όλα".

Στο ότι έγινε λάθος από τον διαιτητή στο γκολ της Μπενφίκα στάθηκε μεταξύ άλλων και ο Αλβες Λίνο. Συγκεκριμένα είπε:

"Δεν το αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα γιατί είχαμε καλή απόδοση. Δεν θέλαμε να αφήσουμε πολλές ευκαιρίες στο αντίπαλο, όπως και κάναμε και με ένα λάθος του διαιτητή ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Τώρα πρέπει να σκοράρουμε στον επαναληπτικό και νομίζω έχουμε ακόμη τις πιθανότητές μας. Εχουμε λίγες πιθανότητες αλλά όχι τόσο λίγες για να παρατήσουμε το παιχνίδι εκεί. Εχουμε κάποιες πιθανότητες για να κερδίσουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ