ΠΑΟΚ

Γλύκος: "Δεν σκέφτηκα να αποχωρήσω"

Γλύκος: "Δεν σκέφτηκα να αποχωρήσω"
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Γλύκος τόνισε πως δεν σκέφτηκε να αποχωρήσει από τον αγώνα, παρά τους πόνους που τον ταλαιπωρούσαν στα τελευταία λεπτά.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης της ομάδας του, την οποία χαρακτήρισε ιστορική. Επισήμανε μάλιστα πως αυτός και οι συμπαίκτες του έδωσαν τα πάντα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είναι μια ιστορική και μεγάλη νίκη. Το άξιζε η ομάδα, έδωσα τα πάντα κι εγώ και οι συμπαίκτες μου. Ήρθαμε εδώ προετοιμασμένοι και κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο. Κάναμε μια εμφάνιση που θα θυμόμαστε για καιρό" είπε αρχικά.

Για τον τραυματισμό του: "Είναι ένας μυϊκός τραυματισμός, ελπίζω να περάσει γρήγορα. Δεν θυμόμουν αν είχαμε αλλαγές. Δεν σκέφτηκα να αποχωρήσω και να αφήσω την ομάδα με 10 παίκτες στα τελευταία δύσκολα λεπτά. Επέλεξα να συνεχίσω και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου".

Για τη σημασία της νίκης: "Είναι μια ιστορική νίκη. Από αύριο πρέπει να την ξεχάσουμε γιατί δεν ήρθε η πρόκριση, Πρέπει να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα. Γιατί έτσι θα παίξουμε και του χρόνου στην Ευρώπη".

Για τα τελευταία λεπτά: "Προσπάθησα να δώσω ό,τι είχα στο τέλος. Ζήτησα να με βοηθήσουν οι συμπαίκτες μου γιατί δεν θα μπορούσα να παίξω στο 100%".

Για την επιστροφή του: "Θεωρώ ότι σε 2-3 βδομάδες θα είναι στο παρελθόν ο τραυματισμός και πρέπει να βρω ψυχολογία να επιστρέψω".

Τζαβέλλας: "Γινόμαστε πιο ομάδα με τέτοιες νίκες"

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά το "διπλό" του ΠΑΟΚ απέναντι στην Ντόρτμουντ. Συγκεκριμένα είπε:

Για το "διπλό" του ΠΑΟΚ: " Είναι μια σημαντική νίκη. Την χρειαζόμασταν, είναι καλό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ, για την ψυχολογία μας, για την Θεσσαλονίκη και για την Ελλάδα".

Για το τι ζητήθηκε από τον Τούντορ: "Μας ζητήθηκε συγκέντρωση και αν δεν έχεις συγκέντρωση με τέτοιες μεγάλες ομάδες, είναι δύσκολο. Παίξαμε πάνω από τις δυνατότητές μας".

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: " Το τελευταίο διάστημα χάναμε την συγκέντρωσή μας. Ελπίζω αυτή την νίκη να την χαρούμε με νίκη την Δευτέρα".

Για την παρουσία των παικτών του ΠΑΟΚ: " Είχαμε νεαρούς, όπως τον Μυστακίδη και τον Τσίμιροτ. Γινόμαστε πιο ομάδα με αυτά τα αποτελέσματα. Τέτοια νίκες με τέτοιες ομάδες, μας μεγαλώνουν".

Για τον Γλύκο: ταν εκπληκτική η παρουσία του Γλύκου".

Για την συνέχεια και για την συγκέντρωση στο σημερινό ματς: " Σταθήκαμε τυχεροί σήμερα και θα μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς με την Κρασνοντάρ και την Γκαμπάλα. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και προσγειωμένοι. Οπως στις ήττες, έτσι και στις νίκες να μην νομίζουμε πως άλλαξαν τα πάντα. Οταν δεν έχεις καλή αμυντική παρουσία, δεν μπορείς να κερδίσεις την Ντόρτμουντ. Αν χάναμε ελάχιστα την συγκέντρωσή μας με τους παίκτες που έχει, θα μας έκαναν την ζημιά".

Τσίμιροτ: "Η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας μου"

Ο Τσίμιροτ που ήταν εκ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ στο ματς δήλωσε: "Παίξαμε καλά και πήραμε αυτό που αξίζαμε. Ήταν σημαντικό για την ομάδα, ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα μου και θα μας βοηθήσει πολύ αυτό το αποτέλεσμα. Πραγματικά αυτή η νίκη ήταν πιο σημαντική μας έδωσε μεγάλη χαρά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ