ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Χαίρομαι να δουλεύω με τα παιδιά του ΠΑΟΚ"

UEFA YOUTH LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÏÅÌÉÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Garsia, PAOK (eurokinissi) (EUROKINISSI)

Ο προπονητής της Κ-19 του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του δήλωσε ικανοποιημένος για τη δουλειά του στις Ακαδημίες του Δικέφαλου.

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης για την προπονητική του καριέρα στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, την Εθνική ομάδα της πατρίδας του, τις επιλογές που έκανε ως ποδοσφαιριστής, κυρίως αυτή να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας:
"Ξεκίνησα ως βοηθός στην Κ17 του ΠΑΟΚ και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα στην πρώτη μου σεζόν. Στην συνέχεια προωθήθηκα ως πρώτος προπονητής στην Κ19 του ΠΑΟΚ. Μιλάω και προσπαθώ να παρακινήσω τους παίκτες μου στα ελληνικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω με αυτά τα παιδιά".

Για την Εθνική Ουρουγουάης:
"Στην Εθνική είχαμε πάντα προβλήματα. Δεν είχαμε το μυαλό μας στην προπόνηση. Το θετικό είναι ότι κατάλαβαν τι πρέπει να αλλάξει και ποιος είναι ο σωστός τρόπος λειτουργίας. Η κάθε γενιά είναι διαφορετική, εμείς όταν κερδίζαμε κάναμε μπάρμπεκιου, πίναμε κρασί και παίζαμε χαρτιά. Σήμερα είναι λίγο πιο διαφορετικά με το ίντερνετ και τα social media, αλλά δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό".

Για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης:
"Στην καριέρα μου έχω κάνει πολλές λάθος επιλογές. Όταν ήμουν στην Οσασούνα μου προσφέρθηκε ένα συμβόλαιο ζωής από την Ρεάλ Μαδρίτης. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν ξέρω αν θα υπέγραφα αυτό το συμβόλαιο. Μερικές φορές δεν είναι όλα ρόδινα. Μου κόστισε και με έκανε να υποφέρω αρκετά. Δεν απόλαυσα καθόλου την παρουσία μου στην Ρεάλ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ