ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Έχω κουραστεί να μου λένε ψέμματα"

Γκαρσία: "Έχω κουραστεί να μου λένε ψέμματα"

Ο Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου γιατί θεωρεί ότι δεν του λένε την αλήθεια στον ΠΑΟΚ. Πώς θα κινηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται αυτή την ώρα καθοδόν για το σπίτι του στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, έχοντας αποχωρήσει από την προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας.

Ο Ουρουγουανός άσος δεν προπονήθηκε σήμερα γιατί θεωρεί πώς πλέον δεν έχει νόημα να κάνει προπόνηση, αφού έχει πειστεί πώς δεν υπολογίζεται από το τεχνικό τιμ και έχει κουραστεί ψυχολογικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από το περιβάλλον του, ο "Κανάριο" ναι μεν δεν μάζεψε τους συμπαίκτες του να τους ανακοινώσει την αποχώρησή του, όμως την έχει ήδη αποφασίσει μέσα του.

Κι αυτό γιατί είναι απογοητευμένος και κουρασμένος ψυχολογικά από τη στάση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ , κυρίως του Γιώργου Δώνη, απέναντί του.

Αυτό που τον ενοχλεί δεν είναι πώς δεν παίζει βασικός, αλλά το γεγονός πώς δεν του λένε την αλήθεια. Στις συζητήσεις μετά το ντέρμπι με τον Άρη και όσα είχαν συμβεί, ο Γκαρσία άκουγε να του λένε "σε υπολογίζουμε, στηριζόμαστε πάνω σου", αλλά κάτι τέτοιο δεν τον βλέπει στην πράξη.

Θα προτιμούσε να ακούσει αυτό που πραγματικά πιστεύουν γι' αυτόν. Ότι το στυλ του δεν ταιριάζει σ' αυτό που θέλει η τεχνική ηγεσία να παίξει ο ΠΑΟΚ, ότι δεν υπολογίζεται. Στα ίσια, με σταράτες κουβέντες. Όμως, άκουσε άλλα λόγια που δεν συνάδουν με τις πράξεις.

Προστασία σε Λάζαρ, Λίνο και αποστολή

Γι' αυτό και έχει αποφασίσει την Τρίτη να πάει στα γραφεία, να πει τα παράπονά του στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να κάνει και μία συνέντευξη Τύπου και να μιλήσει στον κόσμο της ομάδας που τόσο πολύ τον έχει αγαπήσει.

Αυτός ο κόσμος που είναι βέβαιο πώς θα προσπαθήσει να φρενάρει την αποχώρησή του, κανείς όμως δεν μπορεί να προβλέψει τι θα καταφέρει.Δεν πρέπει να ξεχνάμε. τέλος, ότι ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και δεν αποκλείεται να παρέμβει καταλυτικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ