ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Έχω εμπιστοσύνη στον ΠΑΟΚ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τους πιτσιρικάδες του στην Κ-20 του Δικεφάλου, την δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες, αλλά και για την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τους πιτσιρικάδες του στην Κ-20 του ΠΑΟΚ, την δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες αλλά και την πρώτη ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ουρουγουανός έχει εμπιστοσύνη στον "Δικέφαλο", ενώ αναφέρθηκε στον Δημήτρη Πέλκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουρουγουανός:

Για την κατάσταση της ομάδας του: "Τώρα δεν έχουμε τον τερματοφύλακα το Σιαμπάνη δεν έχουμε κάποια άλλα παιδιά όπως ο Κόζακ που έφυγε. Έχουμε τον Μπαλογιάννη και το Λύρατζη στην πρώτη ομάδα και δεν έχουν ρυθμό. Για παράδειγμα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ έκανα αλλαγή τον Μπαλογιάννη γιατί δεν έχει ρυθμό και αυτό είναι κακό. Έρχονται και τα άλλα παιδιά από κάτω που πρέπει να δουλέψουν σκληρά και αυτό κάνουν".

Για το αν πιστεύει πως Λύρατζης και Μπαλογιάννης πρέπει να παίζουν σε όλα τα παιχνίδια με την Κ-20: "Αυτό θα είναι το καλό. Πιστεύω ότι θα είναι καλό για τον ΠΑΟΚ και για την πρώτη ομάδα για να έχουν ρυθμό. Έτσι αν ο προπονητής της πρώτης ομάδας θέλει να τους χρησιμοποιήσει σε κάποιο παιχνίδι για το Κύπελλο για παράδειγμα θα είναι έτοιμα τα παιδιά. Αν δεν παίξουν μαζί μας κάνουν μόνο προπονήσεις και μετά τους βάλουν στο κύπελλο δεν θα είναι έτοιμοι και δεν θα παίξουν καλά".

Για το αν υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές στις ακαδημίες που μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα: "Έχουμε πέντε έξι παιδιά που εγώ τα έχω εμπιστοσύνη. Πρέπει όμως να βελτιωθούν να παίξουν απέναντι σε άντρες. Θα έπρεπε να έχουμε ΠΑΟΚ Β’, είναι πολλά αυτά που θα πρέπει να γίνουν. Η πρώτη ομάδα απέκτησε πολλούς παίκτες ξένους και με πολλά χρήματα. Είναι δύσκολο για αυτά τα παιδιά αλλά εγώ τα έχω εμπιστοσύνη".

Για το γεγονός ότι έχουν καιρό να προκύψουν παίκτες από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα: "Κοιτάξτε…Ο Πέλκας έφυγε στην Πορτογάλια και επέστρεψε βελτιωμένος και είναι καλά. Εγώ τον Πέλκα τον είχα συμπαίκτη και ήταν λίγο κοντός, λίγο μικρός, χρειαζόταν σωστή διατροφή, έπρεπε να είναι και ο ίδιος λίγο περισσότερο επαγγελματίας και χρειάστηκε να φύγει στην Πορτογαλία για να βελτιωθεί. Αυτό είναι χρειάζεται υπομονή. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν υπάρχει υπομονή. Το ξαναλέω έχω παίκτες στην ομάδα μου που του έχω εμπιστοσύνη για το μέλλον".

Για το δύσκολο πρόγραμμα που περιμένει τον ΠΑΟΚ: "Όταν έπαιζα ακόμη ποδόσφαιρο αυτά ήταν για μένα τα καλά παιχνίδια. Όλοι θέλαμε να παίξουμε σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια. Αυτά είναι τα παιχνίδια που έχουνε μεγάλο κίνητρο. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι καλά. Είχαμε ευκαιρία να περάσουμε στους ομίλους του Champions League, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι ομάδα είναι καλά, είναι συμπαγής και εγώ της έχω εμπιστοσύνη. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά".

Για το αν ο φετινός ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από τον περυσινό: "Είμαι λίγο απέξω και δεν μπορώ να βάλω το μαχαίρι. Εκεί είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδας, για τον οποίο εγώ έχω σεβασμό για αυτόν. Εγώ δουλεύω με τα δικά μου παιδιά δεν ξέρω τι κάνουν κάθε ημέρα στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Είμαι λίγο απέξω, αλλά είμαι πάντα στον ΠΑΟΚ και ανοικτός για όλα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ