ΠΑΟΚ

Γιώργος για Ιβάν Σαββίδη: "Τσάρος..."

Γιώργος για Ιβάν Σαββίδη: "Τσάρος..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρωτότοκος γιος του Ιβάν Σαββίδη έκανε μία ακόμη ανάρτηση για να δείξει τη συμπαράσταση και τον θαυμασμό για τον πατέρα του. "Καθαρές" οι εξετάσεις για Σκόνδρα, Γκολάσα. Τα "Χρόνια Πολλά" στον Μαλεζά. Ο ΠΑΟΚ δίπλα στους πρόσφυγες.

Στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε ένα video στο οποίο περιέχεται η τελευταία φράση του πατερα του, Ιβάν Σαββίδη έξω από τα γραφεία της Superleague. "Εγώ είμαι από τη Σάντα και αυτό θα το δούνε"ακούγεται να λέει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και ο γιος του σχολίασε λακωνικά: "Τσάρος".

Παράλληλα, μετά από προτροπή φίλου του ΠΑΟΚ για φιλικό με την Παρτιζάν τη μέρα που είχε οριστεί να γίνει η ρεβάνς των ημιτελικών Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αποκάλυψε: "Το σκεφτόμαστε ήδη…".

"Καθαρές" οι εξετάσεις για Σκόνδρα, Γκολάσα

Δεν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για νέους τραυματισμούς μετά τις ενοχλήσεις που είχαν ο Γιάννης Σκόνδρας και ο Εγιάλ Γκολάσα στην προπόνηση της Πέμπτης. Οι δύο παίκτες υποβλήθηκαν σε εξετάσεις τα οποία αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ότι ο Έλληνας αμυντικός έχει απλά μία μικρής έκτασης τενοντίτιδα και θα κάνει θεραπεία για 2-3 μέρες, ενώ ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός δεν φάνηκε να έχει πρόβλημα με τους προσαγωγούς, καθώς η μαγνητική δεν έδειξε κάτι.

Τα "Χρόνια Πολλά" στον Μαλεζά

Εξάλλου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχήθηκε μέσω της ιστοσελίδας της "Χρόνια Πολλά" στον Στέλιο Μαλεζά που σήμερα κλείνει 31 χρόνια ζωής. Στο σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής: "Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 31, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο".

Το βιογραφικό του Κατερινιώτη αμυντικού

Ο Μαλεζάς έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στις 16.01.2006 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη κι αφού την προηγούμενη σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Ηρόδοτο.Σταδιακά, τα χρόνια που ακολούθησαν κατάφερε να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα του Δικεφάλου, να κληθεί στην Εθνική ομάδα και να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Μουντιάλ του 2010 και το Euro 2012. Εκείνο το καλοκαίρι ο Μαλεζάς πήρε μεταγραφή στη γερμανική Φορτούνα Ντίσελντορφ στην οποία κι έμεινε για δύο χρόνια. Το περασμένο καλοκαίρι, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής γύρισε στη Super League για λογαριασμό του Παναιτωλικού και από την φετινή σεζόν ο Μάλε γύρισε σπίτι του και φόρεσε και πάλι την φανέλα του Δικεφάλου".

Ο ΠΑΟΚ δίπλα στους πρόσφυγες

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί στην προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες. Μεταξύ άλλων αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεπής στο ανθρωπιστικό της πρόσωπο, ανταποκρινόμενη σε διαρκή βάση – δίχως τυμπανοκρουσίες – στις ανάγκες ευπαθών πληθυσμών, προσφύγων, παιδιών, οργανώνει μια συντονισμένη προσπάθεια για την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης στους ανθρώπους που «πεθαίνουν» καθημερινά στην Ειδομένη, στα Διαβατά, στο Χέρσο, όπου έχουν στοιβαχτεί καταρρακωμένες ανθρώπινες ψυχές…".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ