ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιόβιτσιτς: "Είχα κλείσει στον ΠΑΟΚ"

PSG forward Neymar, left, fights for the ball with Red Star's Branko Jovicic during the group C Champions League soccer match between Paris Saint Germain and Red Star Belgrade at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
PSG forward Neymar, left, fights for the ball with Red Star's Branko Jovicic during the group C Champions League soccer match between Paris Saint Germain and Red Star Belgrade at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Ο Μπράνκο Γιόβιτσιτς του Ερυθρού Αστέρα αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι του 2016 είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η πρώην ομάδα του, η Άκμαρ, εμπόδισε τη μετακίνησή του.

Ο Μπράνκο Γιόβιτσιτς του Ερυθρού Αστέρα σε συνέντευξη του αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι του 2016 είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η πρώην ομάδα του, η Άκμαρ, εμπόδισε τη μετακίνησή του στην Τούμπα.

"Στη Ρωσία έμεινα τρία χρόνια, περισσότερο από ότι φανταζόμουν. Ήθελα να αλλάξω περιβάλλον με οποιοδήποτε κόστος. Το καλοκαίρι του 2017 πήρα μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα. Ένα χρόνο νωρίτερα είχα συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι άνθρωποι της Άκμαρ σταμάτησαν τη μετακίνηση μου την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου", είπε ο 25χρονος μέσος.

Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 2016 ήταν το πρώτο στο οποίο ο Λούμπος Μίχελ είχε την ευθύνη για τις μεταγραφές του Δικεφάλου και ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής απέκτησε τον Εβγέν Σάκχοβ από την Ντνίπρο και τον Χοσέ Κάνιας από την Εσπανιόλ.

AP Photo/Francois Mori

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ