ΠΑΟΚ

Γιούρισιτς: "Δύο παίκτες της Ριέκα ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο τεχνικός διευθυντής της Ριεκα, Σρέτσκο Γιούρισιτς αποκάλυψε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από τις επαφές με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Μαρίν Λέοβατς

Αποκαλύψεις με μεταγραφικό χρώμα σχετικά με τις επαφές που έγιναν ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ριέκα με αφορμή τον δανεισμό του Λέοβατς, έκανε ο τεχνικός διευθυντής της κροατικής ομάδας, Σρέτσκο Γιούρισιτς.Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι ο Δικέφαλος έδειξε ενδιαφέρον για δύο παίκτες της κροατικής ομάδας.

Αναλυτικά, όσα είπε στο "Metropolis 95,5:

Για το δανεισμό του Λέοβατς στην Ριέκα:
«Γνωρίζαμε τον Μάριν από το παρελθόν, έπαιζε σε εμάς για δύο χρόνια και είχε προσφέρει πολλά. Είναι ένας γρήγορος, διεθνής ποδοσφαιριστής και ψάχναμε παίκτη στο αριστερό άκρο της άμυνας. Όταν βρήκαμε την ευκαιρία, όταν δεν έπαιζε στον ΠΑΟΚ, βρήκαμε την ευκαιρία για να τον αποκτήσουμε».

Για το αν ο Κροάτης είχε άλλες προτάσεις:
«Όντως έψαχνε να πάει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, σε μια καλύτερη ομάδα. Ήρθε όμως στη Ριέκα γιατί του έδωσε τη δυνατότητα να βρίσκεται κοντά στην Εθνική ομάδα που μπορεί να τον στείλει στο Μουντιάλ της Ρωσίας».

Για την απόφαση του Λέοβατς να χαρίσει χρήματα για να γυρίσει στην Ριέκα:
«Το ήξερε ότι δεν μπορούσε να πάρει τα ίδια χρήματα όπως στον ΠΑΟΚ, εμείς δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε τόσα χρήματα. Αυτό δείχνει την επιθυμία του να έρθει και να παίξει σε εμάς. Το κίνητρό του να παίξει και να βρεθεί στην αποστολή της Εθνικής Κροατίας για το Μουντιάλ μέτρησε περισσότερο από το οικονομικό».

Για την ρήτρα που υπάρχει για το καλοκαίρι:
«Δεν έχουμε μιλήσει για τα χρήματα ακόμη, έχουμε συζητήσει για την πιθανότητα να κρατήσει ο ΠΑΟΚ ένα ποσοστό μεταπώλησης».

Για το αν έχει μιλήσει για κάτι άλλο με τον ΠΑΟΚ:
«Προσπαθούμε να κρατάμε επαφές, στο κοντινό μέλλον ίσως έχουμε καινούρια συνεργασία. Νομίζω πως 1-2 παίκτες μας ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ, θα το δούμε όμως το καλοκαίρι».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ