ΠΑΟΚ

"Γιατί δεν καλείται και η Ντόρτμουντ;"

"Γιατί δεν καλείται και η Ντόρτμουντ;"
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ συνέταξε υπόμνημα για να απολογηθεί στον Σταύρο Κοντονή, με αιχμηρά επιχειρήματα για την κίνηση του υφυπουργού. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε στη σύνταξη υπομνήματος για να απολογηθεί για το ματς με τη Ντόρτμουντ, όπως το ζήτησε ο Σταύρος Κοντονής με την παρέμβαση που έκανε, επικαλούμενος τον δικό του νόμο 4326.

Το περιεχόμενό της είναι αιχμηρό απέναντι στον υφυπουργό και την κίνησή του να παρέμβει για παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ήδη έχει επιληφθεί η αρμόδια πειθαρχική επιτροπή τηςUEFA.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ εκτιμά ότι δεν έπρεπε ο υφυπουργός Αθλητισμού να πάρει μία τέτοια πρωτοβουλία, ωστόσο του ασκεί κριτική και για το γεγονός ότι από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να εφαρμόσει το νόμο του πάνω στη λογική ότι «για οτιδήποτε συμβαίνει εντός της ελληνικής επικράτειας πρέπει να επιλαμβάνεται το ελληνικό κράτος», θα έπρεπε να έχει καλέσει σε απολογία και τη Ντόρτμουντ (οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας ήταν αυτοί που προκάλεσαν ένταση, πετώντας βεγγαλικά) που μάλιστα κλήθηκε από τηνUEFAνα πληρώσει μικρότερο πρόστιμο απ’ ότι ο ΠΑΟΚ (60.000 ευρώ αντί 70.000 που επιβλήθηκε στον Δικέφαλο).

Το υπόμνημα του ΠΑΟΚ θα φτάσει στα χέρια του Σταύρου Κοντονή τη Δευτέρα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ