ΠΑΟΚ

Γιαννούλης: "Καλύτερα το καλοκαίρι..."

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννούλη πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν σαφής και προσδίδει επιπλέον ενδιαφέρον στα μεταγραφικά των νταμπλούχων.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης του ΠΑΟΚ θεωρεί ότι είναι προτιμότερο και για τον ίδιο προσωπικά, αλλά και την ομάδα του να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του όχι σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, αλλά το επόμενο καλοκαίρι.

" Χρονικά δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Νομίζω αν είναι να γίνει κάτι, θα είναι καλύτερο και για μένα και για την ομάδα να γίνει το καλοκαίρι" δήλωσε στο PAOK TV ο ποδοσφαιριστής.

Το θέμα είναι αν η άποψη αυτή εκφράστηκε μετά από συζητήσεις που είχε ο Γιαννούλης με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ -και θα πρέπει να θεωρηθεί ενδεικτική για τη στάση που θα τηρηθεί από κοινού και από τις δύο πλευρές εφόσον έρθει επίσημη πρόταση- ή αν αυτή είναι απλά προσωπική;

Στην δεύτερη περίπτωση θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τι θα συμβεί αν ο ΠΑΟΚ με δεδομένη την ανάγκη για επιπλέον έσοδα, αν δεν έχει προτάσεις για άλλους ποδοσφαιριστές εκτός του Γιαννούλη και αποφασίσει ότι θα πρέπει να τον παραχωρήσει άμεσα.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι είναι δεδομένο πως και ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης εξ αρχής είχε την πεποίθηση ότι ο Δημήτρης Γιαννούλης θα πρέπει να παραμείνει στο ρόστερ και ότι στο τέλος αυτός είναι που θα πάρει την τελική του απόφαση.

Το σίγουρο είναι ότι το υπόλοιπο της μεταγραφικής περιόδου θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη, καθώς η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι θα φτάσει πρόταση στην Τούμπα για τον διεθνή ακραίο αμυντικό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ