ΠΑΟΚ

Γιαλτσίν: "Μας ενδιαφέρει μόνο το ποδόσφαιρο"

Γιαλτσίν: "Μας ενδιαφέρει μόνο το ποδόσφαιρο"

Ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σεργκέν Γιαλτσίν, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ πως δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο πέρα από το ποδόσφαιρο.

Για τον αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και της Μπεστίκτας στα πλαίσια του β' προκριματικού γύρου του Champions League μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Σεργκέν Γιαλτσίν.

Ο Γιαλτσίν, καθώς και η αποστολή της Μπεσίκτας αφίχθησαν στην Τούμπα κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, με τον τεχνικό της τουρκικής ομάδας να μην θέλει να δημιουργήσει κλίμα. Διατήρησε ήπια στάση και δεν αναφέρθηκε στα ελληνοτουρκικά. Μάλιστα, σε μία ερώτηση που τού έγινε από ξένο δημοσιογράφο, ο οποίος αναφέρθηκε στον Κεμάλ Ατατούρκ και την Θεσσαλονίκη, εκείνος απέφυγε να απαντήσει.

"Εμείς είμαστε αθλητές, δεν ασχολούμαστε με την πολιτική, όταν ήρθαμε εδώ οι Έλληνες υπεύθυνοι μας φέρθηκαν πάρα πολύ καλά. Ήταν πολύ φιλόξενοι και εμείς θέλουμε να ασχοληθούμε μόνο με το ποδόσφαιρο" υπογράμμισε συγκεκριμένα.

Για την προετοιμασία της Μπεσίκτας ανέφερε: "Είχαμε δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε με μερικές αλλαγές στο ρόστερ. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και αύριο θα γίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπου θα κερδίσει ο πιο τυχερός. Έχουμε αγωνία. Θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Είχαμε μικρό διάστημα προετοιμασίας, αλλά ζήτησε μεγάλη συγκέντρωση από την ομάδα μου, μια και ο αγώνας θα είναι σημαντικός. Ας κερδίσει ο καλύτερος".

Για το παιχνίδι: "Είναι δύσκολο το ότι θα είναι μονός ο αγώνας, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι λίγο πιο έτοιμος από εμάς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε δυνατά και με έλεγχο. Οι δύο ομάδες θα παίξουν με τακτική και ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει την τακτική μας και εμείς θα κοιτάξουμε την τακτική του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ παίζει με τρεις αμυντικούς εμείς δεν παίζουμε με τρεις αμυντικούς, θα είναι δύσκολο το κομμάτι της τακτικής. Είναι 50-50. Σίγουρα είναι πρόβλημα το ότι δεν παίξαμε φιλικά. Δεν είχαμε χρόνο όμως. Είναι ο πρώτος μας αγώνας και έχουμε αγωνία γι’ αυτό".

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΤΣΙΝΣΟΝ

Αρχικά ο παίκτης της Μπεσίκτας Ατσίμα Χάτσινσον τόνισε: "Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά, έχουμε δουλέψει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και είμαστε αισιόδοξοι για την πρόκριση. Μας υποδέχθηκαν πάρα πολύ καλά, η φιλοξενία είναι πάρα πολύ καλή, απλά είχαμε λίγη καθυστέρηση στο αεροδρόμιο λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, αλλά η φιλοξενία είναι πάρα πολύ καλή".

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπεσίκτας: " Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι για ακόμη μια χρονιά στην ομάδα. Είναι μια ομάδα που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ο μόνος στόχος που σκέφτομαι είναι το αυριανό παιχνίδι, να μπούμε μέσα να παίξουμε καλά και μόνο με καλή απόδοση θα τα καταφέρουμε"

Για την προετοιμασία ενόψει του αγώνα, αλλά και για τον ΠΑΟΚ: "Ουσιαστικά είχαμε μόνο δύο εβδομάδες διακοπή, όπως δεν έπεσε τόσο πολύ η απόδοσή μας, θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε τη μέγιστη απόδοση για να πάρουμε τη νίκη αύριο. Ξέρω κάποιους παίκτες του ΠΑΟΚ, έχουμε κάνει την ανάλυσή μας, ο ΠΑΟΚ είναι ένα σύνολο πολύ δημιουργικό, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Η προετοιμασία της Μπεσίκτας ολοκληρώνεται με προπόνηση στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, εκεί όπου την Τρίτη (24/8, 21:00) θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι δύο ομάδες.

Στιγμές από την προπόνηση της τούρκικης ομάδας:

Γιαλτσίν: "Μας ενδιαφέρει μόνο το ποδόσφαιρο"
Γιαλτσίν: "Μας ενδιαφέρει μόνο το ποδόσφαιρο"
Γιαλτσίν: "Μας ενδιαφέρει μόνο το ποδόσφαιρο"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ