ΠΑΟΚ

Για δανεισμό οδεύει ο Χαρίσης

EUROPA LEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Χαρίσης EUROKINISSI SPORTS

Η απόκτηση του Βέρνμπλουμ δημιούργησε πολυκοσμία στους κεντρικούς χαφ και ο Χαρίσης θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα αφήσει μια θέση στο ρόστερ. Ποια είναι τα δεδομένα με τον Σάκχοφ

Η απόκτηση του Πόντους Βέρνμπλουμ δημιούργησε πολυκοσμία στους κεντρικούς χαφ του ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν ο Χάρης Χαρίσης θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα αφήσει μια θέση στο ρόστερ.

Ο νεαρός χαφ του "Δικέφαλου" έχει ήδη συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας και έχουν συμφωνήσει πως είναι καλύτερο για αυτόν να παραχωρηθεί ως δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να μη μείνει ανενεργός. Μάλιστα φαίνεται πως ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του Βελγίου καθώς έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στη διάρκεια της παρουσίας του στη Σιντ Τρούιντεντ.

Μάλιστα το γεγονός πως αποχωρεί με δανεισμό ο Χαρίσης, είναι μάλλον ενδεικτικό για έναν άλλον από τους χαφ του ΠΑΟΚ, τον Εβγέν Σάκχοφ. Ο Ουκρανός υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και αυτό είναι προμήνυμα και για το συμβόλαιο του που μπαίνει στο τελευταίο χρόνο της ισχύος του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ