ΠΑΟΚ

"Γάμος" με Ελ Καντουρί έξι μήνες μετά το "φλερτ"

Napoli's Omar El Kaddouri celebrates after scoring during the Europa League soccer match between Napoli and Midtjylland, at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Thursday, Nov. 5, 2015. (AP Photo/Salvatore Laporta)
Napoli's Omar El Kaddouri celebrates after scoring during the Europa League soccer match between Napoli and Midtjylland, at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Thursday, Nov. 5, 2015. (AP Photo/Salvatore Laporta) AP

Τι συνέβη τον περασμένο Ιανουάριο και πότε "αναθερμάνθηκε" το ενδιαφέρον για τον Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος βρίσκεται μία "ανάσα" απ' τον ΠΑΟΚ.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν μπήκε "χθες" στο μεταγραφικό "τραπέζι" του ΠΑΟΚ, αλλά κουβαλά ένα μικρό "παρελθόν" ικανό να δρομολογήσει τις εξελίξεις μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο ΠΑΟΚ είχε ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον Γκάρι Ροντρίγκες και η πρώτη σκέψη των ιθυνόντων ήταν η αξιοποίηση των χρημάτων που θα έδινε η Γαλατά για τον Αφρικανό εξτρέμ, να "πέσουν" στην αγορά. Το όνομα του Ομάρ Ελ Καντουρί έφτασε στην Μικράς Ασίας καθώς ο παίκτης είχε αποφασίσει να περάσει την πόρτα της εξόδου της Νάπολι.

Οι ασπρόμαυροι είχαν κινηθεί για την αγορά του Μαροκινού, ο οποίος τότε δεν έδειχνε "ζεστός" να αφήσει το Καμπιονάτο, με την Έμπολι να μπαίνει στο παιχνίδι απόκτησής του και τελικά να τον κάνει δικό της, στην προσπάθειά της να δυναμώσει για να αποφύγει τον υποβιβασμό από την πρώτη κατηγορία.

Τα χρονιά περιθώρια ήταν τέτοια τον Ιανουάριο που δεν έδωσαν το δικαίωμα στους ασπρόμαυρους να πιέσουν για έναν παίκτη που είχε περάσει τον εσωτερικό έλεγχο του τμήματος σκάουτινγκ. Ο ΠΑΟΚ προχώρησε τις περιπτώσεις των Πέντρο Ενρίκε και Ουάρντα με τον Ελ Καντουρί να κάνει το βήμα για την Έμπολι την τελευταία μέρα του Ιανουαρίου.

Πλέον, ο Μαροκινός ετοιμάζεται να ενισχύσει τον Δικέφαλο του βορρά, κάτι που δεν αποκλείεται να δρομολογηθεί κατά την διάρκεια της ημέρας.

Photo Credits: AP Photo/Salvatore Laporta

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ