Γ. Σαββίδης: "Τώρα ας αφήσουν την ομάδα να αναπνεύσει"

Γ. Σαββίδης: "Τώρα ας αφήσουν την ομάδα να αναπνεύσει"

Άλλο ένα ενωτικό μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη με παραλήπτες ανθρώπους της οικογένειας του ΠΑΟΚ που σχολιάζουν τον τρόπο διοίκησης της οικογένειας Σαββίδη.

Διάφορα σχόλια, έντονα κριτικά, που γίνονται από στελέχη της οικογένειας του ΠΑΟΚ για τον τρόπο διοίκησης της οικογένειας Σαββίδη, οδήγησαν τον Γιώργο Σαββίδη σε νέα ανάρτηση στο instagram.

Το ύφος του σχολίου είναι, όπως και το αμέσως προηγούμενο, ενωτικό και ζητά απ' όλους όσοι ασκούν κριτική να σωπάσουν τώρα και το ερχόμενο καλοκαίρι να δούνε όλοι μαζί του έγινε σωστά και τι λάθος.

Αναλυτικά: «Αυτές τις ημέρες διάβασα πολλές γνώμες από διαφορετικούς ανθρώπους για τον ΠΑΟΚ. Άνθρωποι δίνουν συμβουλές για το πως να σχεδιάζονται πράγματα στον ΠΑΟΚ, πως να ξοδεύονται χρήματα και μιλάνε για τα λάθη που γίνονται από τα μέλη της διοίκησης και τον ιδιοκτήτη. Η μεγαλύτερη βοήθεια στον ΠΑΟΚ θα ήταν να σταματήσουν να μιλάνε για τον ΠΑΟΚ και να αφήσουν την ομάδα να αναπνεύσει. Αν κάποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ περισσότερο από εμάς, μπορούμε να μαζευτούμε τον επόμενο Ιούνιο όλοι μαζί και να δούμε τι ήταν σωστό και τι λάθος. Ευχαριστώ».

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24