ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ. Σαββίδης σε Βράνιες: "Έλα στον ΠΑΟΚ, το τατουάζ δεν θα είναι πρόβλημα για τον Μαυρίδη"!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, κάλεσε από το Instagram στην ομάδα του τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ και νυν της Άντερλεχτ, Όγκνιεν Βράνιες και του υποσχέθηκε τατουάζ από τον Γιώργο Μαυρίδη.

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και νυν της Άντερλεχτ, Όγκνιεν Βράνιες, παραμένει ιδιαίτερα δραστήριος στα social media. Όχι μόνο από το δικό του λογαριασμό. Τη Δευτέρα (8/10), σχολίασε ειρωνικά την πανηγυρική φωτογραφία του Κώστα Φορτούνη στον επίσημο λογαριασμό του Ολυμπιακού στο Instagram με παραπομπή στην ισοφάριση του Τάσου Μπακασέτα και τη χαμένη ευκαιρία του Γιάννη Φετφατζίδη.

Ο Βόσνιος την Τρίτη (9/10) σχολίασε ανάρτηση του επιθετικού του ΠΑΟΚ, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, στοInstagramκαι "προκάλεσε" τον Γιώργο Σαββίδη.

"Αδερφέ, είσαι στη σελίδα του Πρίγιοβιτς περισσότερες φορές και από εμένα. Βλέπω ότι αρχίζεις να μας συμπαθείς. Έλα στον ΠΑΟΚ" έγραψε ο αντιπρόεδρος του "Δικέφαλου".

"Δεν με χρειάζεστε. Έχετε το Χατσερίντι που είναι δέκα φορές καλύτερος από μένα. Όλα καλά;" ήταν η απάντηση που πήρε από τον Βόσνιο διεθνή αμυντικό.

"Αυτός είναι…άρμα. Εσύ είσαι διαφορετικός", ανταπάντησε ο Γιώργος Σαββίδης και συμπλήρωσε:

"Όσο είμαστε πρώτοι όλα είναι καλά. Ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού να παραμείνουμε πρώτοι μέχρι το τέλος. Το τατουάζ δεν θα είναι πρόβλημα για τον Γιώργο Μαυρίδη".

Γ. Σαββίδης σε Βράνιες: "Έλα στον ΠΑΟΚ, το τατουάζ δεν θα είναι πρόβλημα για τον Μαυρίδη"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ