Γ. Σαββίδης: "Ο πατέρας μου ήθελε να χρηματοδοτήσει το VAR"

Γ. Σαββίδης: "Ο πατέρας μου ήθελε να χρηματοδοτήσει το VAR"

Ο Γιώργος Σαββίδης έκανε μέσω instagram τις... αντιπροτάσεις του στους όρους που θέτει ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, που εν πολλοίς εκφράζουν συνολικά τον ΠΑΟΚ

Είναι γνωστοί εδώ και μερικές ώρες, οι όροι που θέτει ο Γιώργος Βασιλειάδης προκειμένου να αρχίσει εκ νέου το πρωτάθλημα. Τα τέσσερα σημεία στα οποία εστιάζει ο υφυπουργός Αθλητισμού έφεραν την αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη, μέλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γιου του μεγαλομετόχου της ομάδας.

Οι τοποθετήσεις του υιού Σαββίδη εκφράζουν εν πολλοίς και τις θέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οπως έχουν εκφραστεί τελευταία είτε ως επίσημη θέση (π.χ. VAR), είτε με τη μορφή δηλώσεων (π.χ. Μίχελ για ξένους διαιτητές).

Αναλυτικά το ποστάρισμα του:

"Αν νομίζετε κ. Υπουργέ ότι αυτοί οι όροι θα αποτελέσουν τον αρωγό για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος είστε γελασμένος.

1) Άμεση εφαρμογή του συστήματος VAR, το οποίο προτείναμε ως ΠΑΟΚ και προσωπικά ο πατέρας μου ο οποίος ήταν διατεθειμένος να χρηματοδοτήσει κιόλας.

2) Ορισμός ξένων διαιτητών οι οποίοι δεν θα επηρεάζονται και δε θα τρομοκρατούνται απ την περιρρέουσα ατμόσφαιρα όπως για παράδειγμα η αλλαγή φύλλων αγώνων με συμπληρωματικές εκθέσεις μετά από 2-3 μέρες.

3) Άμεση εφαρμογή των κανονισμών για απογόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο σε όσους εκρεμμούν δικαστικές αποφάσεις.

4) Όσον αφορά τον 4ο όρο. Η λυση είναι ΜΙΑ... Ανώτατο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο CAS! Έτσι διασφαλίζεται η διαφάνεια.

5) Όσο για την βία στα γήπεδα, πρέπει να αναζητηθούν τα πραγματικά αίτια που προκαλούν τέτοιου είδους φαινόμενα για εκλείψει δια παντός.

"Δεν είναι δυνατόν να είσαι υπέρ της Δικαιοσύνης για κάποιους ανθρώπους και να μην είσαι υπέρ της Δικαιοσύνης για όλους τους ανθρώπους"-Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

Υ.Γ Όσον αφορά τα media σας γράφω...στα αγγλικά you won’t be able to close my mouth especially in a world with freedom of speech (δεν μπορείτε να μου κλείσετε το στόμα ειδικά σε έναν κόσμο με ελευθερία λόγου)".

Αργότερα ο Γιώργος Σαββίδης έκανε νέο ποστάρισμα, προσθέτοντας πως οι συνεχείς διακοπές του πρωταθλήματος το μόνο που κάνουν είναι να υποβαθμίζουν το ήδη ταλαιπωρημένο προϊόν.

photo: eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Jason Statham με μαγιό και μαλλιά: Ένα βίντεο που θα σε λυγίσει

Την ώρα που εσύ κάνεις τις βουτιές σου, κάποιος βούτηξε στην εποχή που ο Jason ήταν ένας ανερχόμενος αθλητής των καταδύσεων.

Με ποιους φανταστικούς ήρωες θα πίναμε μπύρα (και με ποιους όχι)

Με συντροφιά μια μπύρα στο χέρι, οι συντάκτες του PopCode τα λένε με τους αγαπημένους τους φανταστικούς χαρακτήρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24