ΠΑΟΚ

Γ. Σαββίδης: "Ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μου, αλλά ο πατέρας μου είναι ο θεός μου"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Σαββίδης, με ανάρτηση στο Insta Story, πήρε θέση για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως "για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα για την υγεία του πατέρα μου".

Το σπουδαίο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ διακόπηκε στο 90ό λεπτό, ύστερα απ' την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, μετά την απόφαση του Γιώργου Κομίνη να ακυρώσει το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα, οποίο εν τέλει μέτρησε ενόσω βρισκόταν στα αποδυτήρια.

Με αφορμή όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση, ο Γιώργος Σαββίδης πήρε θέση μέσω ανάρτησης στο Insta Story, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως "για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα για την υγεία του πατέρα μου", ενώ κατήγγειλε πως "ο πόλεμος που δέχεται ο ΠΑΟΚ και η οικογένειά μου είναι ανελέητος".

"Για χάρη των συμφερόντων σας έχετε "βιάσει" και υποβαθμίσει κάθε έννοια ηθικής και αγωνιστικότητας. Παίζετε με τα νεύρα μας και τις ψυχές εκατομμυρίων ανθρώπων. Ο πόλεμος που δέχεται ο ΠΑΟΚ και η οικογένειά μου είναι ανελέητος. Για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα για την υγεία του πατέρα μου. Φτάνει, ως εδώ βάλτε το εκεί που ξέρετε τέτοιο τρόπαιο...

Στις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων φιλάθλων εμείς κερδίσαμε και εμείς είμαστε πρωταθλητές. Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα στην υγεία του πατέρα μου και σε ένα πρωτάθλημα που παίζεται παρασκηνιακά και σε αίθουσες δικαστηρίων να είστε σίγουροι θα επιλέξω το πρώτο. Ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μου αλλά ο πατέρας μου είναι ο θεός μου", αναφέρει το μήνυμά του.

Γ. Σαββίδης: "Ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μου, αλλά ο πατέρας μου είναι ο θεός μου"

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επιβαρυντική εισβολή, νόμιμη οπλοφορία
Ο Σαββίδης "λέρωσε" τον ΠΑΟΚ
VIDEO: Μετά από εννιά ώρες έφυγε από την Τούμπα ο Κομίνης
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Ο Ιβάν Σαββίδης προετοιμάζει τις διαδικασίες για την προστασία της ομάδας"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ