ΠΑΟΚ

Γ. Σαββίδης: "Με εξέπληξε ο Λουτσέσκου, ποτέ τόσο οργανωμένος ΠΑΟΚ"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ανακοίνωσε ανοιχτή προπόνηση στην Τούμπα την Πέμπτη (19/10) πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Σαββίδης που ενθουσιάστηκε με όσα είδε στην προπόνηση της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία.

Τον ενθουσιασμό του για την δουλειά του Λουτσέσκου και της ομάδας του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Γιώργος Σαββίδης που παρακολούθησε την σημερινή προπόνηση. Και με ανάρτησή του στο Instagram ανακοίνωσε ότι η προπόνηση της άλλης Πέμπτης (19/10), παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα γίνει στην Τούμπα και θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο.

Αναλυτικά, όσα έγραψε το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Μόλις παρακολούθησα την προπόνηση της ομάδας. Πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τον ΠΑΟΚ τόσο οργανωμένο, με θέληση, σκληρή δουλειά και συγκέντρωση. Αυτό πραγματικά με εξέπληξε, αυτή είναι δουλειά του Ραζβάν Λουτσέσκου! Αυτή η ομάδα μόνο ψηλά μπορεί να πάει και πιστεύω πολύ σε αυτούς τους παίκτες.

Είναι κρίμα που οι οπαδοί μας δεν μπορούν να δουν την ομάδα στο γήπεδο για τόσα πολλά ματς. Είμαι σίγουρος ότι η ενέργεια τους θα μπορούσε να… σπρώξει την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Γι’ αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε να κάνουμε ανοιχτή προπόνηση για όλους τους οπαδούς μας που δεν μπορούν να δουν τον ΠΑΟΚ.

Την επόμενη Πέμπτη, στην Τούμπα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, περιμένουμε την υποστήριξη σας και ζητάμε από τον καθένα να είναι δίπλα στην ομάδα και τον προπονητή. Θα ενημερωθείτε σύντομα από την ΠΑΕ.

Υ. Γ. Εκεί που τελειώνει η λογική ξεκινάει ο ΠΑΟΚ. Όλοι στην Τούμπα!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαββίδης".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ