ΠΑΟΚ

Γ. Σαββίδης: "Ξεκινάει η πιο δύσκολη εβδομάδα"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο υιός του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης καλεί τους φίλους της ομάδας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και μιλά με σεβασμό για τον Παναθηναϊκό.

Με την προπώληση των εισιτήριων ενόψει της αναμέτρησης της 14ης αγωνιστικής να έχει ξεκινήσει από το πρωί, ο Γιώργης Σαββίδης έκανε ειδική αναφορά στην εβδομάδα πριν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα με κόσμο στις κερκίδες, τονίζοντας σε ανάρτησή του:

"Η πιο δύσκολη εβδομάδα αυτής της σεζόν ξεκινάει. Η εβδομάδα της προσμονής. Είμαι Πόντιος. Είμαι ακούραστος και ανυπόμονος. Μετράω τις μέρες για το ντέρμπι στην Τούμπα, μετράω ώρες για να δω τους οπαδούς μας. Ελπίζω να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων όπως στην Ξάνθη και να προστατεύουν την ομάδα από κάθε προβοκατόρικη ενέργεια. Σας χρειαζόμαστε παντού και πάντα.

ΥΓ: Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο μας, να μην σταθούμε στην φόρμα που έχουν τώρα, είναι ακόμα Παναθηναϊκός και πρέπει να τους σεβαστούμε. Όλοι μαζί θα φτάσουμε στην επιτυχία, ήρεμα και με ψυχραιμία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ