ΠΑΟΚ

Γ. Σαββίδης για Αλαφούζο: "Γιουσουφάκι, πλήρωσε τα χρέη σου στον ΠΑΟ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (MOTION TEAM)
Σαββίδης Ιβάν, Γιώργος MOTIONTEAM

Με νέα του ανάρτηση στο instagram ο Γιώργος Σαββίδης επιτίθεται στον Γιάννη Αλαφούζο καλώντας τον να πληρώσει τα χρέη του χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει.

Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Σαββίδης χρησιμοποιεί συχνά τον λογαριασμό του στο instagram για να τοποθετηθεί σε θέματα επικαιρότητας. Αυτή τη φορά, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, επέλεξε να επιτεθεί στον Γιάννη Αλαφούζο.

Στο ποστάρισμα που έκανε δεν τον κατονομάζει, ωστόσο τον "φωτογραφίζει" ξεκάθαρα.

Ο Γιώργος Σαββίδης καλεί τον "Mr ΣΚΑΙ", όπως τον αναφέρει, να πληρώσει τα χρέη που έχει αφήσει στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, την προσφωνεί ως γιουσουφάκι των κόκκινων, των κίτρινων και τον γαλάζιων. Για τους δύο πρώτους δεν διευκρινίζει ποιοι είναι (πιθανότατα αναφέρεται σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ), ενώ οι γαλάζιοι ξεκαθαρίζει ότι είναι η Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του: "Mr ΣΚΑΪ καλό θα ήταν εκτός από το να λοιδορείς όλη μέρα τον πατέρα μου και να γίνεσαι γιουσουφάκι των κόκκινων, των κίτρινων και των γαλάζιων (Ν.Δ.)... Να πληρώσεις τα χρέη σου που άφησες στον ΠΑΟ, αδιαφορώντας για τις τύχες του και το μέλλον του! Μήπως τον ζηλεύεις επειδή δεν είχε την τιμή όπως εσύ να βρίσκεται σε λίστες ονομάτων στα paradise papers;"

Γ. Σαββίδης για Αλαφούζο: "Γιουσουφάκι, πλήρωσε τα χρέη σου στον ΠΑΟ"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ