ΠΑΟΚ

Γ. Σαββίδης: "Δεν θέλει ο Βιεϊρίνια, τέλος μαζί του"

Γ. Σαββίδης: "Δεν θέλει ο Βιεϊρίνια, τέλος μαζί του"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Σαββίδης απέκλεισε κάθε πιθανότητα να αποκτηθεί ο Βιεϊρίνια και ζήτησε να μην ξαναρωτηθεί γι' αυτόν. "Θα πάρουμε εξτρέμ, θέλουμε το Κύπελλο και να προχωρήσουμε στο Europa League".

Ξεκαθαρίζει τα πράγματα σε ό,τι αφορά στην υπόθεση εξτρέμ ο Γιώργος Σαββίδης με νεότερο σχόλιο στην ανάρτηση που έκανε προηγουμένως. Τονίζει ότι ο Ροντρίγκες θα πουληθεί και θα αποκτηθεί σίγουρα εξτρέμ, ενώ βάζει τέλος στις συζητήσεις για επιστροφή Βιεϊρίνια.

Μετα από πιεστικές ερωτήσεις φίλων του ΠΑΟΚ, έγραψε στο instagram: "δεν θέλει να έρθει (σ.σ. ο Βιεϊρίνια). Και είναι η τελευταία φορά που μιλώ γι' αυτόν. Σας παρακαλώ μη ρωτάτε γι' αυτόν. Η ιστορία μαζί του τελείωσε.... Όπως είπα πριν, ειλικρινά, δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι πρόκειται να πουλήσουμε τον Γκάρι. Ψάχνουμε τώρα. Και κάτι ακόμη. Ήμουν σίγουρος ότι ο Βιεϊρίνια θα υπέγραφε μαζί μας. Τέλος, πάντως, είμαι οπαδός τοΘυ ΠΑΟΚ, όχι απλά ο γιος του διοικτήτη. Δεν πρόκειται να αφήσουμε την ομάδα χωρίς εξτρέμ. Δεν είμαστε ηλίθιοι. Θέλουμε Κύπελλο και να προχωρήσουμε στο Europa".

Γ. Σαββίδης: "Δεν θέλει ο Βιεϊρίνια, τέλος μαζί του"

Θυμήθηκε τον Στοχ

Λίγο αργότερα ο Γιώργος Σαββίδης "ξαναχτύπησε". Μέσα από τον λογαριασμό του στο "instagram" θυμήθηκε το γκολ του Στοχ κόντρα στη Σάλκε. Τώρα εάν αυτό έχει σχέση με τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Who remembers ? Looking forward for this game

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης @georgiss.s στις

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ