ΠΑΟΚ

"Φτιάχνουν" τους παίκτες του ΠΑΟΚ

"Φτιάχνουν" τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Τούντορ, Πουρλιοτόπουλος, αλλά και ο Λούμπος Μίχελ προσπαθούν να προετοιμάσουν ψυχολογικά τους παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει Αστέρα και Ολυμπιακού.

Είναι εμφανέστατο για όποιον παρακολουθεί από κοντά τα δρώμενα στον ΠΑΟΚ ότι τις τελευταίες μέρες και ειδικά μετά την ενεργοποίηση του Λούμπος Μίχελ και του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου στο ποδοσφαιρικό τμήμα γίνεται μία προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια.

Ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του θεωρούσαν ότι υπήρχε πρόβλημα και αυτό αφορά κυρίως στην σωστή καθοδήγηση, στο «καρότο και μαστίγιο», που πρέπει να υπάρχει για μία νεανική ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.

Και πάνω σ’ αυτή τη λογική, ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο τιμ μάνατζερ, σε συνεργασία με τον Ίγκορ Τούντορ προσπαθούν να προετοιμάσουν ψυχολογικά τους παίκτες για τα δύο κρίσιμα ματς με Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό

Ειδικότερα, μετά την ισοπαλία στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τους έδωσαν συγχαρητήρια για την αντίδραση που έβγαλαν με το 2-0, επεσήμαναν, όμως, ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χαλαρώσουν. Τόνισαν χαρακτηριστικά: «Τότε πρέπει να βγάλετε μεγαλύτερη ενέργεια και πείσμα στο παιχνίδι σας για να έχει συνέχεια η προσπάθεια που αρχίσατε».

Οι συζητήσεις γίνονται ομαδικά, αλλά και ατομικά με συνεχή τετ-α-τετ, που άρχισαν από χθες, τόσο από τον Τούντορ, όσο και από Πουρλιοτόπουλο αλλά και Μίχελ. Το μήνυμα που προσπαθούν και οι τρεις να περάσουν στους παίκτες είναι ότι εκείνοι με την απόδοσή τους καθορίζουν την πορεία της ομάδας και κατ’ επέκταση και τη δική τους εξέλιξη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ