"Φρένο" ΠΑΟΚ στη Βαλένθια για Ουάρντα

Ουάρντα (AP Photo/Sunday Alamba)

"Φρένο" ΠΑΟΚ στη Βαλένθια για Ουάρντα

Ο ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την παρουσία του Αμρ Ουάρντα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και έστειλε το μήνυμα στους Ισπανούς που συνάντησαν μόνο τον Αιγύπτιο άσο τελικά στην Ελλάδα. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε διαπραγμάτευση για πώληση των δικαιωμάτων του Αμρ Ουάρντα από τώρα και φρόντισε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στη Βαλένθια: "Επαφές για τον Αιγύπτιο μετά την παρουσία του στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου".

Η συγκεκριμένη πληροφορία φτάνει στο Sport24.gr τόσο από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή όσο και από αυτό του ΠΑΟΚ που θέλει να εκμεταλλευτεί τα πολλά περιθώρια ανόδου που δείχνει ότι έχει η "μετοχή" Ουάρντα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Με βάση το ρεπορτάζ που έχουμε κάνει, τελικά, άνθρωποι της Βαλένθια ήρθαν στην Ελλάδα και συναντήθηκαν μόνο με τον Ουάρντα, λαμβάνοντας αρνητικό μήνυμα από πλευράς ΠΑΟΚ για να ανοίξει άμεσα διαπραγμάτευση για την μεταγραφή του.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν ο ΠΑΟΚ κάνει κίνηση για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Αιγύπτιου άσου (έχει διάρκεια ως το 2020, προβλέπει ετήσιες απολαβές κοντά στις 300.000 ευρώ buy out 3.000.000 ευρώ, ενώ θυμίζουμε ότι 15% των δικαιωμάτων του διατηρεί και ο Παναιτωλικός) προκειμένου να τον "δέσει" καλά ενόψει Μουντιάλ.

AP Photo/Sunday Alamba

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24