ΠΑΟΚ

"Φρένο" για Κουρμπέλη ελέω Αλαφούζου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ ICON

Το διοικητικό "μπάχαλο" στον Παναθηναϊκό "φρενάρει" την κατάθεση επίσης πρότασης για την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη. "Μέχρι την Κυριακή (28/1) ο αντικαταστάτης του Τσίμιροτ", λένε στην Τούμπα.

Το όνομα του Δημήτρη Κουρμπέλη βρίσκεται πρώτο στη λίστα των παικτών που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ για τη θέση του κεντρικού μέσου που έμεινε κενή μετά την πώληση του Γκόικο Τσίμιροτ, καθώς καλύπτει πλήρως τα "θέλω" του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ έχει και το επιπλέον "ατού" ότι μπορεί να αγωνιστεί ως στόπερ.

Στην Τούμπα έχουν φροντίσει να μάθουν ποιες ακριβώς είναι οι απαιτήσεις των Πρασίνων που πέφτουν σταδιακά το τελευταίο διάστημα (σύμφωνα με πληροφορίες οι "πράσινοι" κοστολογούν πλέον τον 24χρονο μέσο στα 2 εκατομμύρια ευρώ).

Ωστόσο, από το πρωί διαρρέεται από την ΠΑΕ ότι δεν έγινε επαφή με τον Παναθηναϊκό για τον παίκτη και πως δεν θα γίνει αν δεν ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το πώς διοικείται η πράσινη ΠΑΕ.

Στην Τούμπα δεν έχουν ξεχάσει ακόμη το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του Μολέντο και υπάρχουν ακόμη υπόνοιες ότι ο Γιάννης Αλαφούζος με τη στάση του αποτέλεσε εμπόδιο για να γίνει η μεταγραφή.

Με απλά λόγια, ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του θέλουν να διαπιστώσουν ότι υπάρχει θέλση από πλευράς του διοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Κουρμπέλη, πριν κάνουν επίσημη κρούση και καταθέσουν την πρότασή τους.

Η ΡΕΥΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ "ΦΡΕΝΑΡΕΙ" ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "3"

Ακριβώς, αυτό το θολό τοπίο είναι που έχει βάλει "stop" και στην ολοκλήρωση της μετακίνησης του Δημήτρη Κωσνταντινίδη, του Γιάννη Μυστακίδη και ίσως και του Έργκους Κάτσε (υπάρχουν και άλλες προτάσεις για τον Αλβανό μέσο) στους "πράσινους". Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πλήρως η σχέση Παναθηναϊκού-Ουζουνίδη κι αν ο Έλληνας τεχνικός συνεχίσει στο πόστο του, τότε οι συμφωνίες θα ισχύσουν κανονικά.

ΚΛΕΙΝΕΙ ΧΑΦ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (28/1)

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του χαφ, από τον ΠΑΟΚ λένε ότι μέχρι την Κυριακή (28/1) θέλουν να καταλήξουν στον παίκτη που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Τσίμιροτ. Ο Μάντσον (χωρίς να έχει γίνει επαφή με τον Ατρόμητο) και δύο, τρεις περιπτώσεις από το εξωτερικό βρίσκονται στη λίστα που από χθες (25/1) έχει φιλτραριστεί.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ