ΠΑΟΚ

"Φουντώνει" το ενδιαφέρον για Λέοβατς

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίν Λέοβατς έχει "τραβήξει" το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων ανά την Ευρώπη και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα γίνει κρούση στον ΠΑΟΚ για την πώλησή του. Ποια είναι η ρήτρα του. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Τις δύο τελευταίες σεζόν, ο Μαρίν Λέοβατς είχε πάρει τη φανέλα του βασικού αριστερού μπακ. Πέρυσι είχε κάνει 30 ματς και είχε πετύχει ένα γκολ. Φέτος, οι αντίστοιχοι αριθμοί είναι 40 και 2 και εύκολα μπορεί κανείς να βγάλει το συμπέρασμα ότι ο 29χρονος Κροάτης αμυντικός αποτελεί παίκτη κορμού για τον Δικέφαλο.

Ωστόσο, οι πληροφορίες που έρχονται απ΄το περιβάλλον του αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο τη νέα σεζόν να μην βρίσκεται στην ομάδα, καθώς διάφορες ομάδες από την Ευρώπη εκδηλώνουν έντονο ενδιαφέρον για να αγοράσουν τα δικαιώματά του από τον ΠΑΟΚ.Ο ίδιος και ο ατζέντης του, Μπόσκο Μπάλαμπαν (παλιός παίκτης του Πανιωνίου, έχουν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος διατηρεί τον πλήρη έλεγχο στην περίπτωσή του αφού έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα.

Όμως, αν έρθει μία καλή πρόταση και ο Κροάτης δείξει ζεστός να δοκιμάσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα, στα γραφεία της Τούμπας θα σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο να πούνε το "ναι".

Ίσως, η κινητοποίηση που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στο θέμα της αναζήτησης αριστερού μπακ, με τον Ντοριάν Λεβέκ να έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τον Λούμπος Μίχελ και τον Σλοβάκο με τον Βλάνταν Ίβιτς να σκέφτονται αν πρέπει να "ανάψουν το πράσινο φως" για να πέσουν υπογραφές σε τριετές συμβόλαιο (ενώ είχε εξεταστεί σοβαρά και η περίπτωση του Ντανίλο Σοάρες), να δηλώνει και την αγωνία "να μαγειρέψει πριν πεινάσει" η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Από τα γραφεία της Τούμπας, δεν υπάρχει προς το παρόν καμία νύξη για το θέμα.

ΣΤΑ 2,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ Η ΡΗΤΡΑ

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Λέοβατς φτάνει στα 2,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο, είναι σαφές ότι και με μικρότερο ποσό στον ΠΑΟΚ θα μπουν στη διαδικασία να σκεφτούν αν ο Λέοβατς πρέπει να πουληθεί. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ είχε αγοράσει τον Κροάτη το καλοκαίρι του 2015 δίνοντας 1,3 εκατ. ευρώ στη Ριέκα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ