ΠΑΟΚ

Φουλ της... θεραπείας για Πρίγιοβιτς, Κάμπος

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής για Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί, την ώρα που Πρίγιοβιτς και Κάμπος τρέχουν για να μειώσουν τον χρόνο της αποθεραπείας τους.

Η διάγνωση για τον Ελ Καντουρί και τον Βιεϊρίνια είχε γίνει από το βράδυ του αγώνα στην Ξάνθη. Ο Μαροκινός έχει υποστεί θλάση στους οπίσθιους μηριαίους και ο Πορτογάλος διάταση στο ίδιο σημείο.

Ο βαθμός του προβλήματός τους -και κυρίως το αν προλαβαίνει ο Βιεϊρίνια το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό- θα καθοριστεί από τη μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθούν και ίσως αργά το βράδυ γίνουν γνωστά τα αποτελέσματά της.

Από εκεί και πέρα, σήμερα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην πισίνα και θα συνεχίσουν και τη Δευτέρα (04.12), που η υπόλοιπη ομάδα θα έχει ρεπό. Η συμμετοχή τους στον αγώνα της Κυριακής (10.12) θα κριθεί τις προσεχείς μέρες.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η ιδιαίτερη ημέρα του Λουτσέσκου στην Ξάνθη
Ανανέωσε με ρήτρα 5 εκατ. ευρώ ο Πασχαλάκης!
Οι ξένοι τραβούν το "κουπί" στο σκοράρισμα για τον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ που τον γούσταρε κι ο Μάτος
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ