ΠΑΟΚ

Φουλ για τρεις μεταγραφές ο ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) EUROKINISSI

Γιώργος Σαββίδης, Λούμπος Μίχελ και Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησαν για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σε ποιες θέσεις ψάχνουν παίκτες και ποια είναι η προϋπόθεση για να προκύψει σενάριο Μπεργκ.

Συζήτηση για αλλαγές στο ρόστερ ενόψει Ιανουαρίου έγινε χθες (6/12) στην Τούμπα ανάμεσα στον Γιώργο Σαββίδη, τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Λούμπος Μίχελ και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι τρεις άντρες ανέλυσαν διεξοδικά όλα τα δεδομένα για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και έβγαλαν συμπεράσματα για το τι πρόκειται να γίνει τον Ιανουάριο.

Καταρχάς, επισημάνθηκε η ανάγκη για αποφόρτιση του ρόστερ, η οποία θα επιδιωχθεί με δανεισμούς, πωλήσεις και λύσεις ανενεργών συμβολαίων (για παράδειγμα ο Μπρκιτς), κάτι που είναι αναγκαίο και λόγω του Financial Fair Play.

Από εκεί και πέρα, έγινε συζήτηση για την ενίσχυση της ομάδας. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται αριστερό μπακ, στόπερ και επιθετικό. Οι κινήσεις ενίσχυσης μπορούν να γίνουν είτε με επιστροφές δανεικών (για παράδειγμα του Γιαννούλη από τον Ατρόμητο), είτε με μεταγραφές.

ΤΑ ΔΥΟ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ

Ειδικά, στην περίπτωση του επιθετικού υπάρχουν δύο σενάρια. Της απόκτησης ποδοσφαιριστή με σχετικά μικρό κόστος ή μίας μεγάλης μεταγραφής, αν προχωρήσει η πώληση του Πρίγιοβιτς, για την οποία υπάρχει κινητικότητα, προς το παρόν, όμως, όχι ακόμη πρόταση.

Αν αυτή βρεθεί σε ποσό κοντά στα 8 εκατ. ευρώ, τότε θα συζητηθεί σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Μπεργκ. Βέβαια, έχει σημασία και πόσο χρήματα μπορεί να πάρει από την πώληση Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ, όπως συνολικά τα οικονομικά δεδομένα στην περίπτωση του Σουηδού, ο οποίος έχει διετές συμβόλαιο ύψους 3,2 εκατ. ευρώ ετησίως με την Αλ Αϊν. Προς το παρόν, πάντως, δεν υφίσταται θέμα, παρά μόνο σκέψεις με "εάν και εφόσον".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ